איפה לשבת בטיסה ?

Glock19

New member
איפה לשבת בטיסה ?

שלום לכולם... אחרי תקופה מסויימת של מגורים בסמוך לנתב"ג, חודש הבא אני טס לפריס עם ארקיע. על פי האתר המטוס יהיה 757-300, איפה כדאי יהיה לשבת במהלך הטיסה ? אשמח לכל עצה. נ.ב. ביקרתי באתר WWW.SEATGURU.COM אבל שם ישנו הסבר לבחירת מקומות רק ממספר חברות תעופה.

S o l l y

New member
אמממ

בכל המטוסים זה אותו סימון, זאת אומרת ה757-300 בכל החברות זה אותו סימון מושבים, אז אם אתה רוצה סימון מושבים של חברה אחרת, ככה זה גם ב757-300 של ארקיע...

Glock19

New member
אצל הגורו

באתר של גורו המושבים, מקומות הישיבה הטובים שונים באותו דגם מטוס בין חברות תעופה שונים. כנראה סידור מושבים מעט שונה.

S o l l y

New member
כן...

אבל אני מתכוון שאם בחברה אחת F זה לייד המעבר, וG חלון, באותו מטוס בכל החברות זה יהיה ככה... כנ"ל לרוב לגבי המספרים...

ny22

New member
מנהל
בטח רונן יכול לייעץ לך........

תנסה להשיג אותו במסר פרטי.

ronenec

New member
צודק...

המקומות המומלצים (יציאות חירום) בבואינג 757-300 של ארקיע הם: 10DE 11ABCF 25ABCDEF 39ADEF

Glock19

New member
תודה רבה

ח"ח על העזרה. נ.ב. לי תמיד יש משיכה למטוסים. עוד מגיל צעיר אספתי ספרים על מטוסים. גם במהלך השירות הצבאי היה לי קשר הדוק למטוסים. וכעת אני גר קרוב מאוד לנתב"ג.

RonGreen

New member
מצטרף לשאלה

אני טס בסוף יוני לטורונטו עם אל על, המטוס הוא 767-200. אני חבר במועדון הנוסע המתמיד ולכן אני יכול לבחור מקומות ישיבה אבל רק החל משורה 20... כשבדקתי עם סוכנת הנסיעות(אמא שלי) ראיתי שהמושב ששמור לי הוא 23A, באתר של seatguru זה נראה מאוד בסוף, וגם בתוכנה שלה כתוב שזה צמוד לשירותים... עכשיו השאלה - אם יש כאן דיילים של אל על או אנשים שמבינים - כדאי לי לשמור על המקום הזה או פשוט להגיע יותר מוקדם לצ'ק אין כדי לקבל מקום יותר טוב? אודה לכל תשובה
-Ron-

gilgor

New member
שטסתי עם 767 לברלין..

ישבתי בשורה 33 שזה על הכנף והיה סופר נוח... בין שורה 31-37 אני חושב זה על הכנף וזה ממש אחלה..

למעלה