איפה ??? מה שכתבתי ???

NIR Y

New member
איפה ??? מה שכתבתי ???

ציףציף לאיפה נעלם מה שכתבתי הנושא היה דייר סטרייטס

NIR Y

New member
אוקי.. אבל עדיין למה היא עברה לשם ?

עכשיו ראיתי את מה שכתבתי אבל... למה היא עברה לשם ??? אני לא כתבתי אותה שם אני כתבתי אותה כהודעה חדשה !!

סביר להניח

שההודעה שלך לא היתה קשורה במאה אחוז לנושא הפורום, ולכן היא הועברה ע"י המנהלת לשרשור ה
.

מה שאפילו יותר מוזר הוא,

ששום שרשור לא קופץ יותר למעלה. ציףציף, יש מצב שנעלת את השרשורים ההם למעלה?

השרשורים לא נעולים

נעשים כרגע אקפרימנטים עם "נעיצת שרשורים" - דבר שמאפשר להשאיר שרשורים מסויימים בראש העמוד, לזמן מה.

כן, אבל...

"שרשור נעול" = שרשור שאי אפשר להוסיף אליו הודעות. אין דבר כזה בתפוז, לפחות כרגע. זה גם רעיון שלא ממש חביב עלי, מטעמי חופש הביטוי, ולכן גם לא אשתמש בו, גם אם כלי כזה היה קיים. לשרשורים ה"נעוצים" אפשר להוסיף הודעות, וגם הנעיצה היא לזמן מוגבל. מה דעתך?

אני יודע, אבל המילה ברחה לי ../images/Emo163.gif

לדעתי, הרעיון מיותר. שרשורים חשובים ישארו למעלה, בלי עזרה של אף אחד, ופה זה כבר נראה פתטי בגלל שלחלק מההודעות יש מעט מאוד תגובות, אם בכלל. בכלל, לדעתי היה עדיף להתחיל את פרוייקט השירים מאלבום קצת יותר מוכר, אבל על זה כבר דיברנו במסרים, לא?

NIR Y

New member
אין שום סיבה לנעוץץ

אם השרשורים יהיו חשובים הם ישארו למעלה

NIR Y

New member
כן מה עם זה

היה הרבה יותר נוח שהודעות חדשות ותגובת הקפיצו את ההודעות למעלה

העברתי את ההודעה לשרשור OFF

כי שם מקומה - הדיון ב-Dire Straits אינו קשור לפינק פלויד.

Miss CB

New member
מה מיותר, לשרשר נכון?

חפיפ נו, עובדה שבכל זאת שמנו לב!

NIR Y

New member
אני לא ממש בטוח מה זה לשרשר אז..

אני פשוט אכתוב מה שאני חושב :) מה שמיותר זה שבגלל שההודעה לא קשורה לפינק פלויד צריך להפוך אותה לסתם תגובה בהודעה ולשנות את המקום שלה

אז אני אנסה להסביר:

הרעיון הוא שהשרשורים (threads) יתמקדו כל אחד בנושא אחר. זה מקל על הגולשים לנווט בין השרשורים, ולהגיע למה שמעניין אותם. ברירת המחדל היא שרשור off שבו נדונים כל הנושאים שאינם קשורים ישירות לפלויד (הנושא העיקרי של הפורום). שרשור ה-OFF הוא שרשור לגיטימי ומכובד (ועובדה, ראה מקומו המרכזי בעמוד הראשון). תמיד יהיה שרשור כזה בעמוד. לשרשר הודעה זה "לקשר" עודה לשרשור קיים. מאחר וההודעה שלך לא היתה קשורה באופן מובהק לפינק פלויד - ואפילו לא באופן עקיף - מקומה ההולם הוא בשרשור OFF. זה לא הופך אותה ל"סתם תגובה", כיוון שכל הודעה שהיא היא חשובה בדיוק באותה מידה. זה פשוט לשים אותה בשרשור המתאים לה.

אם כבר יש על זה שרשור ../images/Emo66.gif

יותר מידי דברים פה מתוייגים לשרשורי האוף. ואם תשימו
חלק ניכר מהאוף הם על פינק פלויד.

מה לעשות

יש הרבה הודעות שהן OFF: הודעות של ההנהלה; הודעות על הופעות; שאלות על להקות אחרות. יש אנשים שמשרשרים בעצמם ל-Off גם אם זה לא צ"ל שם, בגלל שזה קשור לפלויד (ההודעה של CB לגבי איחוד אפשרי, למשל). יש גם שרשורים שמתחילים בנושא שלא קשור לפלויד, וגולשים לדיון בלהקה. כיום, אין אפשרות טכנית להפריד שרשורים, היינו להוציא הודעות משרשור ולהעבירן למקום אחר. המערכת פשוט לא תומכת בזה. אז מסתדרים עם מה שיש. לכן, אם אתם רוצים להעלות נושא ובטוחים שזה OFF - תשרשרו ל-OFF. אבל אם יש לכם ספק אם זה OFF או לא - התחילו שרשור חדש; אם יהיה צורך להעביר, אני כבר אעשה זאת. זכרו, כל נושא השרשורים וה-OFF בא לשם הקלה על הגולשים, לא לשם סיבוך העניינים - זה עבורכם.

NIR Y

New member
קראתי מה כתבת ו...

אוקי קראתי והבנתי טוב לדעת שלך יש סיבה לשרשורים האלה אני עדיין חושב שהם מיותרים ולא ממש מקלים על הגולשים. במה זה מקל על הגולשים שההודעות שלא קשורות לפינק פלויד נמצאות במקום אחד ביחד ?? שלא יתבלבל בטעות ויחשוב שנכנס לפורום הלא נכון ?? חוץ מזה, חשבתי לפני כמה ימים כמה למדתי מהפורום הזה על פינק פלויד אז.. תודה לכל חברי הפורום.

למעלה