איפה מוכרים אוכל צמחוני?

איפה מוכרים אוכל צמחוני?

אני צמחונית כבר שנתיים אבל במשך כל הזמן אני משתמשת בתחליפי בשר של טופו וטבעול (אוכל פלסטי?), וזה יוצא מאד יקר. פעם שמעתי על חלב ופתיתי סויה שניתן לקנות בחנות טבע. אבל איפה יש חנויות טבע??? (אני גרה באשדוד) והאם יש עוד מקומות חוץ מחנויות טבע בהם ניתן לקנות את המוצרים האלה? ואיזה עוד מוצרים ניתן להשיג לשם הכנת מזון עצמי במתכונים צמחוניים? (פרט למזון הרגיל כמובן כמו אורז, קטניות וכו´). אשמח אם תעזרו לי.

נו אתם באמת לא יודעים?!

או שאתם פשוט לא רוצים לענות לי...?

CowLover

New member
תלוי מה......

חנוית טבע באשדוד? כנסי לאתר של דפי זהב - חפשי במילה "טבע" בעיר "אשדוד" וזה כבר ימצא לך את כל מה שקשור למילה טבע..... בנוגע למקומות אחרים..... תמיד אפשר בשוק.... ויכול להיות שתמצאי דברים גם בסופרים (אבל לא בזול....
) בהצלחה!

sheda0ktana

New member
ברשתות השיווק הגדולות

כמו יוניברס, סופר-סל וקוסמוס יש תמיד אגף שנקרא "בית טבע". שם יש פתיתי סויה, חלב סויה (
התחילו לשווק בארץ חלב סויה תחת המותג של "סופר-קלאס" - ככה-ככה מבחינת הטעם, אבל זול!). במקררים אפשר למצוא טופו (אצלנו בצרכניה שבמושב יש טופו, אז בטוח שבסופר שבעיר הגדולה יש גם) וגם סלטים ורטבים על בסיס טופו (שווה לטעום, לראות מה את אוהבת ואז להכין לבד בבית). אם את מגיעה לתל-אביב, שווה להשקיע שעה-שעתיים ולקפוץ ל"ניצת הדובדבן", לעשות סיור בין המדפים ולקבל הרבה רעיונות - גם של דברים שאפשר לאכול, גם של מוצרים שאפשר לקנות בסופר (הרבה מוצרים שיש בחנויות טבע מוכרים גם בסופר הרגיל, ובמחיר זול בהרבה).

evil puki

New member
בסופר רגיל

יש לפעמים מדפים של מוצרים טבעיים טבעוניים בלי גלוטן וכו´. שם יש פתיתי סוייה בטעם עוף כבד בקר, אני ממליצה על העוף. זה מעולה. עם פלפל מלח שמן וירקות, מטוגן סיני כזה, עם אורז. תחפשי בסופר.

למעלה