איפה מוכרים ספרים יד שנייה?

איפה מוכרים ספרים יד שנייה?

יש לי מדף שלם של ספרים בקטגוריית "קנייה אימפולסיבית ולא מוצלחת בעליל", שאני מעוניינת לפנות. מלבד לפרסם אותם בפורום (תוכנית ב'), איפה יש בתל אביב חנויות יד שנייה שקונות ספרים משומשים, ואיזה חנויות מומלצות? איך אתם מתמחרים ספר שאתם הולכים למכור?

פּלפּל

New member
כאן

וגם בחנויות השונות (רשימת חנויות יד-שניה יש במאמרי הפורום, כאן) או במספר אתרים נוספים ברשת, כדוגמת http://www.findabook.co.il . נשמח לראות את תכנית ב' שלך יוצאת לפועל!
לגבי התמחור, מקווה שהמוכרים השונים בפורום יוכלו לענות לך.

kill bill2

New member
../images/Emo63.gifSWEETעדיף שתנסי בפורומים!!

אמנם בחנות יקנו ממך כמה ספרים בבת אחת.אבל אל תשלי את עמצך המחירים שהם נותנים עבור ספרים הוא מאוד נמוך.לגבי התמחור תסתכלי בפורום ותקבלי רעיונות מהמחירים שמופיעים פה.בהצלחה!!!!!

ביררתי ב"עץ הדעת",

באמת הציעו לי מחיר מצחיק על כל ספר... השאלה כמה מבין המפרסמים בפורום ובלוחות באמת מכרו בסופו של דבר את הספרים שלהם? (תוכנית ב' בקרוב
)

kill bill2

New member
../images/Emo103.gifSWEET תנסי את מזלך אני מוכר

מידי פעם תלוי בספרים שיש לך להציע מצבם ומחירם אני בטוח אם תציעי משהו הגיוני כמו המחירים שמופיעים כאן יכול להיות שמידי פעם תמכירי משהו מקסימום לא עולה כסף ממילא רווח נקי.פרסמי רשימה ואימייל וחכי להצעות.

אבאדוב1

New member
בחנויות יד שניה אם יקנו ממך תקבלי

בן 5 ל 10 ש"ח לספר כאן בפורום תוכלי לקבל בן 20 ל 50 ש"ח תלוי במצב הספר ובזמינותו, למה שלא תפרסמי רשימה?, תוכלי לבדוק מחירים גם כאן וגם בפיינד בוק , בהצלחה

דנטל

New member
הסתכלתי בכמה הזדמוניות בפיינד א בוק

וברוב המקרים הגולשים שם מבקשים מחירים שנראים לי ממש מוגזמים. עכשיו, זה לא שאני מבינה גדולה במחירים, אבל בדקתי לגבי אותם ספרים באתר של "דני ספרים" ושם היה יותר זול ולפעמים משמעותית יותר זול.

sevron

New member
החלפת ספרים

אם ברצונך למכור, אל תלכי לחנויות ספרים גם לא לשלי........ בחנויות קונים ספרים במחיר זול ובכמויות. אם ברצונך להחליף ספרים אפשר לקבל זיכוי שיאפשר לך קנית ספרים ביחס של 2 ל 1. מכיוון שהאתר תפוז אינו מאפשר פרסום טלפון כתובת וכהנה אומר רק שאני מחנות הספרים "הספרים שלנו" ברמת-גן

פּלפּל

New member
אני מרשה לך לפרסם מספר טלפון

על אחריותך כמובן. כמו כן, אם החנות שלך לא מופיעה ברשימת החנויות במאמרי הפורום, אתה מוזמן להודיע לי ואוסיף אותה.

רשימת הספרים

אשמח גם להחליף את הספרים ולרענן את המדף. המחירים של רוב הספרים גמישים, כל הקודם זוכה. אנשים יקרים, הושיעו. ג'יל ניימרק – "שיר דמים" (1994) – 20 ₪ איריס ג'והנסן – "פני התרמית" (1999) – 20 ₪ יעוד לבנון – "2 חברים ואשה" (1995) – 20 ₪ איריס מיטלמן – "אוהבת לא אוהבת" (2001) – 20 ₪ אמנון ז'קונט – "אחרון המאהבים החכמים" – 20 ₪ איאן מקיואן – "נחמת זרים" (1983) – 10 ₪ וולטר אביש – "עד כמה זה גרמני" (1988) – 10 ₪ פטריק וייט – "יורדי המרכבה" (כרך 1 מתוך 2) (1980) – 10 ₪ מייקל גילמור – "ירייה בלב" (1995) – 15 ₪ רם אורן – "פיתוי" (1994) – 20 ₪ ג'.מ. קוטזי – "בלב הארץ" (1989) – 10 ₪ ארווין שו – "ראש הגבעה" (1986) – 10 ₪ ברט איסתון אליס – "פחות מאפס" (1985) – 10 ₪ טוני גרנט – "להיות אשה – הגשמת הנשיות ומציאת אהבה" (1988) – 20 ₪ סינתיה היימל – "פנויה להצעות?" (1992) (גירסה פרה-היסטורית לסקס והעיר - ג'.ב.) – 20 ₪ יעל קריב – "איך עשית את זה? – המדריך שעושה חשק לרזות" (1997) – 30 ₪ ארנולד א.בנדר – "מזון (בריאות)? – האמת על תזונה "טבעית", ויטמינים ודיאטות" (1988) – 20 ₪

למעלה