איפה מוצאים גבר שהיה כל חייו רומנטי ועדין,

איפה מוצאים גבר שהיה כל חייו רומנטי ועדין,

לא ניבל פה בחברת גברים אחרים (ודאי לא בחברת נשים), לא התעלק על נשים בנעוריו (כמו מציקים רבים), גבר שיודע שהוא חושני (ואין הכוונה לסקסואליות גסה תוקפנית) וגם אוהב את הנוכחות הנשית ומכבד נשים מתוך כבוד כללי לבני אדם (אלה שמגיע להם). גבר נאה בגופו ובפניו וגם בעל חוש אסתטי המתבטא בלבושו (ובביתו). והוא משכיל ואוהב ספר ותרבות בכלל.
מתוך שהיה רומנטי וחיפש את "האחת", איכשהו לא מצא והוא עדיין לבד.
איפה מוצאים נסיך כזה?

יש הרבה גברים כאלה

את לא מתארת משהו יוצא דופן.
רוב הגברים אינם מתעלקים, תוקפניים וכו'

Lee Rock

New member
מיהרתי לעבודה, עכשיו אסביר

צר לי לאכזב, אבל הציפיה הזאת של נשים לאביר על הסוס הלבן או פרינס צ'רמינג גורם להם רק לתיסכול, רוב הנשים כבר הבינו את זה, ועדיין יש כאלו שמלקות את עצמן.

שלא תביני לא נכון, ועוד איך יש גברים טובים שלא מתייחסים לנשים בזלזול, מכבד נשים ואפילו נאים ומשכילים, אבל (והנה החלק הקשה) גבר כזה שמכבד את עצמו, לא יהיה רומנטי ובטח שלא כל חייו!

למה? כי זה ראיות עולם שונות. גבר רומנטי שאת מצפה לו, מה שנקרא old fashion הוא גם כזה שיצפה מנשים להתנהג בצורה שהיא old fashion, תנקי, תבשלי, תישארי בבית.
אני לא יודע למה התכוונת כשאמת מכבד נשים, כי יש שרואים את זה כ"לפתוח את הדלת לאותו" ויש כמוני שמבחינתי לכבד נשים זה לראות אותן ככאלו ששוות לי, גם בתפקידים בבית, והיא יכולה לפתוח את הדלת של האותו בעצמה.
וגם יש את העניין שאת מצפה ממנו לשמור על עצמו עד שיפגוש אותך, זה גם אשליה תוצרת וולט דיסני. אני למשל, גם מחכה למישהי שיהיה לי איתה קרבה אמיתית ושאני ארגיש שהיא האחת בשבילי, אבל אני בו זמנית ראליסטי ומבין שייתכן יותר מאחת וזוגיות אמיתית היא כזו שהפכתי אותה להיות האחת בשבילי, והיא לא נולדה כזו.

Lee Rock

New member
אוטו*

יש בי את זה, מאמינה בשיוויון , אוהבת רומנטיות

ועדינות נפש ,והגינות. אני חושבת עליך הרבה טובות, ברתור.

אגב, עם כל זאת, יש גם צד פראי שנסתר בנפש ומתגלה רק כשאני "מספקת את עצמי" . כשאת מנסה להגיע לאורגזמה, הפנטזיות הן פראיות ומיידיות, ללא אהבה עידון חושניות רכה יופי גופני של הפרטנר, התחשבות. פשוט פנטזיות חייתיות. אבל אומר מיד שכשאני רואה התנהגות ייצרית "מיידית" על המסך זה דוחה אותי. משאיר אותי לגמרי אדישה וקרה, וכפי שאמרתי, דוחה. מימיי גם לא צפיתי בסרטי פורנו וגם לא אצפה. הכל זבל. פעם אחת ראיתי על המסך התעלסות של מי שהוצגו כבעל ואשה, והיא היתה עדינה שיוויונית ואוהבת, והרגשתי, בפעם יחידה זו, כל כך טוב.
אני גם לא אוהבת הפגנת "גיפופים" של נערות ונערים, עלמות ועלמים, בפומבי, ברחובות. דוחה אותי ברמות. הכל נראה אצלם כל כך קר ודי מכאני. ולמה הם מתנהגים כך לעיני הציבור כולו. גם זה סוג של מכאניות פורנוגרפית.

lucky one

New member
אני כמעט

אבל לא מצליח לשמור על בית אסתטי. עם 4 כלבים יש מלא שערות.
והייתי אומר שאני רחב אופקים אבל לא מסוגל לשמור על ריכוז ולקרוא ספר שלם מהתחלה עד הסוף. אמנם קראתי את החטא ועונשו, אבל זה היה תקציר העלילה בוויקפדיה. גם נחשב?

goldy

New member
בשביל מה?!

בשביל שאחרי שתקראי לו "מר מושלם" מרצונך;
תחפשי לסיים את הקשר בכל מקרה?

אני בדיוק כזה, את יכולה להמטיר עליי תנאים בתיבת המסרים.

niwo

New member
אוקיי

הדרך הכי טובה להכיר אדם שמתאים פחות או יותר למה שאת מחפשת היא ע"י שיח וניסיון להכיר אנשים שנמצאים בסביבתך קצת יותר לעומק.
אנשים, בין אם הם בנים או בנות, הם לא חד מימדיים.
בוודאי שתוכלי למצוא בנים שלא מנבלים את הפה או מתעלקים על נשים. אדם אדיב ומנומס המספק כבוד לכל בנה"א באשר הם, ניתן למצוא.
הממ..אבל פשוט צריך להתקרב למישהו ולגלות על עולמו.
אין אנשים מושלמים, ולא ניתן להגיע לאידיליות. אבל בהחלט יש אנשים חביבים.

אריאל362

New member
כל התכונות שחיפשת מתארים אותי חוץ מאחד

הרבה מחמיאים לי לגבי המראה, אבל אני באמת לא חושב שאני חושני

ESPS

New member
יש גם יש... יש גם יש... רק חייכי אל העולם

אני לומד להסתיר את דיעותיי האמתיות, ולהיות רק חיובי, גם במחיר הקרבת האמת הפרטית המוצקה שלי.
עדיף להיות דיפלומט וחיובי מאשר כנה, שלילי וקשוח.
זה חוסך המון הקלדות.

למעלה