איפה משיגים או´´מניק??????

שקדי

New member
איפה משיגים או´´מניק?????? ../images/Emo65.gif

מייד לאחר מלחמת יום כיפור הוטלה על יחידתנו המשימה לנסות לאתר טיסים שצנחו באזור ביצות המלח שבצפון סיני ונעלמו הביצות היובשטח שהיה בשליטת המצרים ולכן היה אמור להצטרף אלינו או´´מניק נקבעה פגישה על הכביש על שפת ביצת המלח הגענו וחיכינו..... יש לציין למי שלא מכיר כי ביצות המלח הן אין סופיות בשטחן.מאופק לאופק. ובקטעים רבים שטים בהם או הולכים במלח עד צוואר. כשהגיעו האו´´מניקים וראו מה מחכה להם הודיעו מייד שאין על מה לדבר ובטירוף הזה אנחנו לבד......ובצדק לדעתי מבחינתם. אמרתי להם שאין בעיה רק שישאירו לי את דגל האו´´ם הגדול ואת הכומתה הכחולה שלהם. לא היה זמן לשאול מי מתנדב. קראתי לקיבוצניק אדום לחיים בלונדי ומגודל הודעתי לו שהוא האו´´מניק התורן הוא לבש את הכומתה הנחולה הניף את דגל האו´´ם קוממיות וכך חצינו את הביצות בגאון לנוכח עיניהם הבוחנות של החילים המצריים המשתאים.

magy

New member
היינו קרביים ממוש???????????

כך יוצא מהסיפורים.............נכון???????

שקדי

New member
בסה´´כ רציתי...................

לטייל קצת בארצנו הקטנטונת ע´´ח משלם המיסים היה כייף

magy

New member
לא עדיף לשלם ולנסוע לארצות

הקור? השקט? התרבות? לגולה הדוויה....?????? אני חוזר הבייתה............. כל פעם לשמוח כשחוזרים........ אבל שיהיה מאיפה לחזור????? אוףףףףףףףףףףףף מזמן לא הייתי בחו"ל.....................

שקדי

New member
וזה בדיוק מה שעשיתי................ |בל

בכסף שקיבלתי בשכר טרחתי חרשתי את ארצות הקור........והחום לאורך ולרוחב.....ואפילו היה לי לאן לחזור אבל זה כבר להמון סיפורי נוסטלגיה רבים ואחרים

צודק שקדי, למה לא בשדות

טרשים או שדות מוקשים או בביצות מלוחות? היש דרך טובה יותר להכיר את הארץ?

אטיוד5

Active member
הייתי שולח את הקטע הזה

לכל אלה שרוצים לערוב לבטחוננו בעזרת או"מניקים. כל אימת שהגוש האירופי רוצה לשלוח אלינו כמה שבדים - שלח את זה לשרי החוץ שלהם. יותר טוב שישלחו לנו כמה שבדיות. :)

שקדי

New member
גם מהזן הזה קיבלנו................. |תו

וחלקן היום חברות קיבוץ נאמנות ומסורות ומשובבות עין.................

magy

New member
שאני אבין.........אתה לא

רואה כרגע כדורגל כמו כל הגברים??????????? ואולי גם הנשים.????

magy

New member
פנטזיה, המניילת שלך עיסבנה אותי

עם ההערות שלה....

שקדי

New member
המממממממממ................ ../images/Emo2.gif

תדווחו אח´´כ איך היה................

למעלה