איפה משיגים חוט שקוף בהרצליה?

איפה משיגים חוט שקוף בהרצליה? ../images/Emo41.gif

שלום, היום אני נמצא לכמה שעות בהרצליה, והייתי מאד רוצה לדעת האם יש במקום חנות קסמים שניתן לקנות בה חוט שקוף עבור קסמי טלקינזיס? אשמח לקבל שם של חנות ואם יש גם קישור לאתר אינטרנט של החנות, זה די
מאחר ואני נמצא בהרצליה רק למספר שעות. אם יש מספר סוגי חוטים אשמח לשמוע הסבר והמלצה איזה חוט לקנות. קראתי גם משהו על חוט שעווה שניתן להשיג בבית מרקחת, על מה מדובר? האם זה גם חוט שקוף שניתן לבצע איתו קסמי טלקינזיס? יש את זה בכל בית מרקחת? וזה מקביל לחוט שקוני בחנות קסמים? תודה! ואשמח לתשובות בהקדם כל עוד אני עדיין באיזור.

ומה בדיוק עושים עם השעווה הזאת? ../images/Emo4.gif

יש לי בבית שקית קטנה (שקניתי פעם בבית מרקחת) שיש בה פתיתים קטנים כאלו של שעווה (כמו טיפות של שעווה שטיפטפו מנר והתייבשו) אמרו לי שצריכים להמיס אותם בסיר שעומד על האש עד שיהפכו למישחה סמיכה. אבל איך משתמשים בהם כדי לעשות קסמי טלקינזיס?
האם כאשר אני ממיס את הפתיתים בסיר יש איזו דרך למשוך מהם חוטים דקיקים ושקופים? איך עושים את זה? תודה

Ghostmize

New member
אני חושש שלא הבנת :)

השעווה/ווקס נועדה כדי להדביק את החוט הבלתי נראה. לקלף למשל. לא עושים ממנה את החוט :) את החוט אתה יכול לקנות באתר של אופיר לב www.ofirlev.co.il ובעוד חנויות בארץ...בהרצליה אני לא מכיר אבל חנות.

למעלה