איפה משיגים לינוקס?ואיפה.....

liormi.

New member
איפה משיגים לינוקס?ואיפה.....

איפה משיגים לינוקס בכלל? אפשר לקנות אותו? אפשר להתקין אותו על חלונות xp? אני מת לנסות את לינוקס כדי לבדוק מה זה! זו מערכת הפעלה טובה? עיזרו לי בבקשה! תודה...

Rul3R

New member
משיגים לינוקס..

דבר ראשון אתה צריך לבחור עם איזה הפצה אתה רוצה להתחיל.. בד"כ מתחילים עם רדהאט או מנדרייק כי יש להם התקנה קלה. אחרי זה נכנסים לאתר הזה ומורידים את ההפצה שבחרת, צורבים אותה ומתקינים. אם אתה רוצה לקנות את לינוקס יש כמה אתרים בארץ שמוכרים דיסקים של לינוקס אתה יכול לנסות פה למשל, יש גם אנשים שיסכימו לשלוח לך את זה אם תשלח להם דיסק לצריבה או סכום סימלי.. אפשר להתקין אותו במקום חלזונות XP ואפשר ביחד עם חלזונות, רק צריך לדעת איך, אני הייתי מציע לך לקרוא קצת על מחיצות לפני שאתה מתחיל להתקין את זה במקביל לווינדוס. זו מערכת הפעלה טובה אבל זה תלוי בצרכים שלך, תסתכל פה בהודעות בפורמים, היו פה הרבה דיונים למה היא טובה ולמה היא רעה רק צריך לחפש קצת.

סליחה על השאלה .. אבל אתה מתכוון

להמשיך לשלוח אנשים להוריד מאתרים בחו"ל ?? כבר כמה פעמים שלחת אנשים להוריד מהאתר הזה .. אין לי מוגש אם יש לך מניות שם .. אבל בסה"כ כל מי שאתה שולח לשם יבזבז המון זמן עד אשר ההתקנה תעבור אליו .. האינטנרנט חוצה גבולות - זה נכון אבל יש לזה גם עלות .. אל תשכח שבסופו של דבר כל גולש שיוצא לחו"ל ישפיע גם על איכות העבודה שלך (מהירות) בטח ובטח אם הוא הולך להוריד את ההתקנה .. בקיצור פגעת בו.. פגעת בנו .. לא יהיה קל יותר לשלוח אותו מההתחלה להוריד מאתר בארץ ??? בגלל הסיבות הללו הוקמו אתרי ftp בארץ .. פשוט כדי שאף אחד לא יצטרך לרוץ לחו"ל ...

Rul3R

New member
לא יודע מה איתך

אבל אני מעדיף זכות בחירה.. באתרים בארץ תראה מקסימום את מנדרייק ואת רדהאט, באתר שאני הבאתי יש הרבה יותר הפצות לבחור מתוכם, וחוץ מזה שאני מוריד מהאתר שהבאתי לו באותה מהירות שאני מוריד מהשרתי ftp בארץ, ככה שלי אין ממש הבדל.

אני מגיב לשניכם ביחד ..

אתה צודק שבארץ יש 2-3 הפצות שהן יותר נפוצות .. בדרך כלל מחפשים אותן ולכן אותן קל יותר למצוא .. יכול להיות שבפרק זמן נתון אתם לא מרגישים הבדל .. אבל בסיכומו של דבר קיים צוואר הבקבוק ביציאה מהארץ וככל שיותר אנשים יילכו להוריד מחו"ל זו תהפוך להיות יותר ויותר בעיה של כולנו.. השאיפה כמובן הוא להצליח לשכפל לארץ כמה שיותר ואני יודע שכבר היו מה פעמים מגעים ושיחות לגביי ייעול העיניין כך שלמעשה כל mirror שעוסק בנושא ישכפל אליו הפצות שונות ובכל אתר כזה תהיה הצבעה על אתרים אחרים .. אגב קיימים אתרים נוספים חוץ מאיגלו שניתן להשתמש בהם .. אני צריך לראות איפה זה רשום לי ואני גם יוסיף אותם ..

למעלה