איפה מתחילים ?

eligrt

New member
איפה מתחילים ? ../images/Emo22.gif

אהלן, עולם האופניים לא זר לי (רכבתי שנים על כביש...) אבל לא מזמן חזרתי מחול ובין יתר החוויות זכיתי לעשות טיול אופניים של 35 ק"מ בנופים מדהימים של מכסיקו. בקיצור - נדלקתי. הגעתי לארץ (אני ואשתי) ואני מת להתחיל להנות מהעולם הזה גם בארץ? - השאלה איפה מתחילים? השגתי לנו שתי זוגות אופניים פשוטות (GT משהו בסביבות ה 1000 ש"ח נראה לי...) ו"השאלתי לפרק זמן בלתי מוגבל מאח שלי..."
ועכשיו - לאן? יש לכם רעיונות מעניינים/יפה (ובדרכת קושי/טכנית סבירה)? לתגובתכם אודה eligrt נ.ב. רצוי באזור השרון / מודיעין / אשדוד

ישנם לפחות שלושה ספרים מצויינים ו..

היי ברוכים השבים (ממקסיקו ולענף האופניים) ישנם שלושה ספרים מצויינים עם עשרות מסלולים בדרגות קושי שונות ומולקים לפי איזורים בארץ. שני ספרים "יום טיול באופני הרים" נכתבו ע"י אלי סט והשלישי "טיולי אופניים מאת עומר יגאל(הוצאת מפה) אך כולם נמכרים בחנויות הספרים (כולל שופ הרים : http://shop.harim.co.il/default.php?cPath=37_77) אם תרצה מסלולים נוספים אתה מוזמן לצלצל ולא פחות מ\חשוב לעקוב כאן בפורום אחרי מסלולים רבים שמוצעים כל הזמן כולל תאור דרך ומפות מפורטות שיאפשרו לך ניווט קל ומדוייק. נ.ב : בשבוע הבא ביום ו' אמור להתקיים מפגש רוכבי פורום אופניים ליד יער המשתלה ממערב לצומת שמשון (כ 500 מטר לכיוון צומת נחשון)שם תוכלו לפדוש המון "שרוטים" ומטיילים כמוכם. בברכה ירון 050-260525

dgeller

New member
ברוכים הבאים

מעבר לספרים ולמסלולים כדי לעקוב אחרי הזמנות לרכיבה פה בפורום. כדי להצטרף לרוכבים יותר ותיקים ומהם אפשר ללמוד את רזי הטכניקה. אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בדוא"ל או במסרים. בברכה, דרור גלר

aFish

New member
מודיעין = מסלולים סביב לה

תתחיל ממגזין אופנים שיצא השבוע - יופי של מסלול באיזור מודיעין
וזה רק אחד....מ-ה-מ-ו-ן
בן שמן, פארק קנדה, הרי ירושלים - הכל כאן ליד הבית (מודיעין)

מאדמאן

New member
ברוך הבא - יש ממה להנות !!

כמו שאתה רואה הקישורים שאליהם הופנת והספרים. אבל סמוך גם על עצמך - יש מספיק אפשרויות לאלתר. זה הכיף ..

למעלה