הייתי יכול לפנות לאוהד, או לאמיר, אבל אני רוצה שזה יהיה "פתוח לציבור" כך שכולם יוכלו לשמוע ולדעת. אז תגידו - איפה בדיוק מתרגמים את המערכת הזאת? לפני/אחרי ההתקנה? קובץ מסויים? תודה !
אם אתם משתמשים בשירות של קומנט סנטר, שימו לב לעידכונין. זה חשוב שתדעו. השנה, אנו נשתתף בתחרות אתר השנה של האתר 2Day כך, שיבוא היום, נבקש מכם להצביע לנו, זה יהיה מאוד חשוב לנו, ולי. חוץ מזה, ייתכן וביום חמישי הקרוב נעבור שרת, (לא קרה כלום) ולכן, יכול להיווצר מצב של אי פעילות המערכת, עימכם הסליחה. ולצערנו, כתובת האתר תשתנה, ותצטרכו לשנות את הקוד באתרכם...
הסתיימה למעשה. כפי שכתבתי אצלי, b2 מורכבת מסקריפטי PHP רבים שבתוכם מושתל קוד HTML שאת חלקו היה צריך להתאים לעבודה עם עברית. מערכת ה- Preview למשל אינה מסוגלת עדיין להציג פוסטים עבריים עקב באג. בקוד שתלתי כמה קלאסים של הגדרות ה- CSS הפרטי שלי ובניתי מערכת סמיילים עצמאית לתגובות. ההתאמה אינה כוללת שינוי ממשק העבודה לעברית. אני עדיין בודק אספקטים שונים של ההתאמה ובסיום אכין ZIP הכולל את כל הקבצים הנדרשים + הוראות ראשוניות ואכין אותו להורדה לכל דיכפין. מנקודה זו, אפשר יהיה לפתוח זאת לסביבת "קוד פתוח לעברית" - לאחר שנקבל את הסכמת כותבי b2. נוכל להקים קהילונת לנושא ונשמח אם תפוז תתן לנו בית לניהול הדיונים בנושא. רק להזכיר לכל מי שמצפה לכך: נדרשת תמיכת PHP4 ו- MySQL על השרתים המארחים בלוגים שנוצרים במערכת b2. אמיר