איפה נילי היום?

איפה נילי היום?

נילי לא כתבה היום ואני מקווה שזה רק המחשב שלא בסדר. האם מישהו בקשר טלפוני איתה? אריאלה או חני. כתבו לנו מה קורה והאם הכל בסדר. לילה וסיימתי לבשל והעיפות כבר עברה. בעלי היה היום ער עד אחרי11 בלילה שזה די נדיר עבורו.הוא כמובן נמנם קודם ולכן היה ערני עכשיו. בשבוע הבא יש פסטיבל תזמורות כלי נשיפה אצלנו בכיכר העיר ואני מקווה שנלך כל ערב לשמוע ולהנות. את זה הוא מאד אוהב וגם אני. לילה טוב לכולם , לילה שקט לענתי ולאמה ולכל החברים בפורום. שנשמע בשורות טובות , טובה

נילי41

New member
בוקר טוב פורום - יום ו'

מתנצלת על היעדרותי מהפורום אתמול. הכל בסדר אצלנו, תודה לכל המודאגים שהתקשרו או שלחו אימיילים ווגם לאלו שלא התקשרו ולטובה כמובן. אתמול היה לי יום עמוס מאוד שהתחיל ב-07:00 בבוקר עם עבודה דחופה ונמשך כך כל היום. רק בצהרים ניסיתי להיכנס לפורום אבל אז כבר לא היה טעם לכתוב על הלילה של כוחותינו, שהיה בסדר גמור. אז גם הלילה, לילה שקט יחסית עבר על כוחותינו. נכנסנו לדפוס קבוע פחות או יותר של שינה רצופה עד אחרי חצות. קימה לשירותים, קבלת כדור שינה ושינה עד בערך 4 באופן רצוף. אחרי 4 זה משתנה, לפעמים השינה נמשכת באופן רצוף ולפעמים יש קימות של כל שעה בערך. אבל כנראה שגם אני התרגלתי לזה ומאחר וישנתי כבר כמה שעות רצוף לפני כן, השד לא נורא כל כך. היום י. יוצא בפעם האחרונה למרכז היום ביום ששי. בזה נגמרו ימי ששי 'הטובים' שלי. למרות שהיום לא אצליח לנצל את היום כי עלי להספיק לסיים את העבודה הדחופה שקיבלתי אתמול. אז כנראה אהיה עסוקה גם היום. בכל אופן, אני מאחלת לענת ולאמא ימים טובים יותר, לחני ואריאלה ימים שקטים ונוחים יותר, ולכל החולים והמטפלים וכל חברי הפורום - יום עגול. בוקר טוב ישראל!

zs1957

New member
../images/Emo20.gifשבת שלום לכל חברי הפורום

לטובה, ענתי , נילי וכל שאר החברות שתהיה לכולנו שבת רגועה ונעימה. היינו היום בהרצאה : זיכרון ולמידה לאורך החיים - הרצתה ניצה אייל . היא מרצה מעולה מאוניברסיטת ת"א מומחית בתחום הזיכרון. אני בטוחה שחלק מהחברים קרא את ספריה בנושא הזיכרון ומחלת אלצהיימר. תמיד קראתי את ספריה ונהנתי .אני ובעלי יצאנו נרגשים מהרצאתה הנהדרת. המסר החשוב : לכו ללמוד בכל גיל שפה זרה, מחשב, נגינה , הרצאות באוניברסיטה, הרבו בקריאה זה מפתח את המוח. עשו פעילות גופנית והיו באינטראקציה עם אנשים. להפחית את הצפיה בטלוויזיה. שבת שלום, זהבה שחם

למעלה