בתור ירושלמי,
צר לי, אבל אני לא מכיר מקום כזה. בכל מקרה, אני ממליץ בחום לקנות לוח חיתוך, סרגל מתכת, סכין חיתוך טובה (הכל יש באופיס דיפו, לדוגמא), ולחתוך ניירות בעצמך. יש את הניירות הצבעוניים בצד אחד, ואפשר לחתוך אותם לריבועים.רצוי להתרחק מהדפים הבוהקים, כי הם באיכות לא כ"כ טובה לקיפול. מעבר לכך, אני מציע לקנות דבק ספריי, ואז אפשר להדביק דפים ביחד כדי לקבל את הצבעים הרצויים (כלומר, לא רק לבן מאחור). במקרה זה, אני ממליץ לקנות דפי משי, שגם כן אמורים להיות האופיס דיפו. הם באים בגודל 70X50 ס"מ, בשלל צבעים במחיר זול. לדעתי, שני דפים כאלה שהודבקו ביחד בדבק ספריי, ונגזרו לצורת ריבוע, הם דפים -מעולים- לקיפול, הרבה יותר מדפי אוריגמי רגילים. בגלל שדפי משי הם דקים מאוד, אז גם כאשר מדביקים שניים ביחד, עדיין מתקבל דף שהוא דק יותר מקאמי ("נייר אוריגמי") וחזק יותר ממנו. למעשה, זה הדף האהוב עליי ביותר לקיפול דמי אוריגמי לא מסובכים מידי (למסובכים, אני משתמש בנייר משי אחד). לגבי הדבק ספריי, מומלץ לקנות מהסוג העדין (לפעמים יש בקרביץ ודומיו) ולעומת הסוג הגס (באייס ודומיו). אני יודע שזה נראה כמו הרבה עבודה, אבל אפשר להשקיע שעה-שעתיים להכין כמות גדולה, ואז לא להתעסק עם זה יותר. מעבר לכך, ניתן להזמין מהמרכז לאוריגמי והם ישלחו בדואר. נ.ב. למי שזה מעניין, התרגום המילולי של קאמי זה פשוט נייר, אבל בד"כ הכוונה לנייר אוריגמי.