איפה ניתן להשיג עותק מאושר לבגרות? איפה הכתובת של מחלקת בחינות של משרד החינוך באיזור המרכז?
ס סילי מי New member 24/3/03 #1 איפה ניתן להשיג עותק מאושר לבגרות? איפה הכתובת של מחלקת בחינות של משרד החינוך באיזור המרכז?
P PooKiPsiT New member 24/3/03 #2 יש את המידע הזה באתרים של האוניברסיטאות. או לפחות באתר של אוניברסיטת תל אביב... תיכנסי ל"מידע למועמדים" ותחפרי קצת. זה שם איפשהו.
יש את המידע הזה באתרים של האוניברסיטאות. או לפחות באתר של אוניברסיטת תל אביב... תיכנסי ל"מידע למועמדים" ותחפרי קצת. זה שם איפשהו.
B be_roo New member 25/3/03 #3 זכור לי שיש משרד בר"ג ברחוב ז'בוטינסקי, או לפחות היה בעבר. אבל הכי פשוט להכנס לאתר משרד החינוך.
י יוסי® New member 25/3/03 #4 אם אני זוכר טוב יש באמת בר"ג לא רחוק מקניון איילון בשדרות בן גוריון....... בכל מקרה, ניתן לאשר זאת גם באוניברסיטאות עצמן.
אם אני זוכר טוב יש באמת בר"ג לא רחוק מקניון איילון בשדרות בן גוריון....... בכל מקרה, ניתן לאשר זאת גם באוניברסיטאות עצמן.
Z zzebra New member 25/3/03 #5 בתי ספר תבררי באוניברסיטה שאת רוצה להרשם אליה כי יש אוניברסיטאות שמקבלות גם צילום חתום ע"י בית ספר תיכון. זה נורא מקל כי את פשוט יכולה ללכת לבית ספר שלך או לבית ספר קרוב ולהחתים את המזכירות.
בתי ספר תבררי באוניברסיטה שאת רוצה להרשם אליה כי יש אוניברסיטאות שמקבלות גם צילום חתום ע"י בית ספר תיכון. זה נורא מקל כי את פשוט יכולה ללכת לבית ספר שלך או לבית ספר קרוב ולהחתים את המזכירות.