איפה ניתן לקנות מגנזיום משומשים? מידה 135SR13 גלגלי מגנזיום משומשים חוץ מאשר במגרשי גרוטאות?
P patishh New member 14/7/02 #1 איפה ניתן לקנות מגנזיום משומשים? מידה 135SR13 גלגלי מגנזיום משומשים חוץ מאשר במגרשי גרוטאות?
B B.M.F New member 14/7/02 #5 פנצ´ריות גם. כמעט בכל פנצ´ריה יש אוצר "בלום" של חישוקים במידות שלא רלוונטיות לרכבים מודרניים. תחפש בכמה שיותר פנצ´ריות. כיוון לא רע.
פנצ´ריות גם. כמעט בכל פנצ´ריה יש אוצר "בלום" של חישוקים במידות שלא רלוונטיות לרכבים מודרניים. תחפש בכמה שיותר פנצ´ריות. כיוון לא רע.
P patishh New member 15/7/02 #7 אבל למה אין ג´אנטים עם 3 ברגים? חיפשתי בהרבה מקומות והמינימום שמצאתי זה 4 ברגים ואילו אני צריך רק 3 ברגים! מה זה החוצפה הזאת? מישהו יודע למה לא מביאים לארץ ג´אנטים 3 ברגים? הפטיש שרותח בגלל ברגים
אבל למה אין ג´אנטים עם 3 ברגים? חיפשתי בהרבה מקומות והמינימום שמצאתי זה 4 ברגים ואילו אני צריך רק 3 ברגים! מה זה החוצפה הזאת? מישהו יודע למה לא מביאים לארץ ג´אנטים 3 ברגים? הפטיש שרותח בגלל ברגים
P patishh New member 15/7/02 #9 מה זה 4-5 חישוקים? אתה לא זוכר כמה גלגלים יש למכונית שלך? ואתה רוצה למכור במקרה 4 מתוך ה 4-5 האלה? דרך אגב איזה רכב יש לך?
מה זה 4-5 חישוקים? אתה לא זוכר כמה גלגלים יש למכונית שלך? ואתה רוצה למכור במקרה 4 מתוך ה 4-5 האלה? דרך אגב איזה רכב יש לך?
B B.M.F New member 15/7/02 #10 יש 5. מתוכם 4 שהיו על האוטו. מה קשה להבין ? כן, אני מוכר. הם היו על AX GT. יש גם קליפרים, ובלמים אחוריים וקדמיים.
יש 5. מתוכם 4 שהיו על האוטו. מה קשה להבין ? כן, אני מוכר. הם היו על AX GT. יש גם קליפרים, ובלמים אחוריים וקדמיים.