איפה נמצאת הבובאית צלילה ינאי

איפה נמצאת הבובאית צלילה ינאי

חברים אני באחד השבתות ראיתי בערוץ 23 את התוכנית פרפר נחמד ובפרק היתה נולי מתקופת צלילה ינאי ומאז שהיא עזבה את התוכנית (אפילו אני לא יודע למה היא עזבה וממקומה הביאו את איילת לוין),היא נעלמה מהנוף. חיפשתי מידע איפה היא יכולה להיות היום ולא מצאתי אז אני שואל אותכם איפה היום צלילה ינאי ומה היא עושה היום. הודה לכם אם יהיה לכם תשובה לשאלה הזאת. תודה ממני ערן הובר.

אתה הורג אותי מצחוק ערן

זאת אומרת לא ממש אתה אלא השאלות שאתה שואל לפעמים... הן תמיד מצליחות להפתיע או לשעשע אותי ( וזה טוב!!!! ) לגבי צלילה באמת שלא שמעתי עליה כבר זמן רב... אני יודע שעד לפני כמה שנים היא הפיקה לעצמה הופעות והצגות לילדים עם נולי ובלעדיה אני אנסה לברר לך דרך מקורבים שאולי יוכלו לתת תשובה לשאלתך, זה עלול לקחת קצת זמן אז היה סבלני

דודי תשמע אני בן אדם סקרן מאוד כלומר שאני

רואה שם של גבר או אישה אני באופן קבוע אני סקרן לראות מי הוא או היא מאחורי השם וצלילה היא באמת אישה שלא ראו בטלויזיה חוץ מתפקיד קטן שהופיעה בסרט ישראלי של דובי גל "מסג'יסט הצמרת". כמו שפעם שאלתי פה בפורום לגבי הבובאית איקי גלעד ומצאתי את הדף שלה וראיתי מי היא מאחורי השם. דודי שאני אזכר בעוד שמות ושאני לא אמצא שום מידע על בן אדם אני לא יהסס לשאול פ ה את השאלה.

סקרנות זה דבר חשוב ויפה

זה מוביל את האדם להכיר, ללמוד ולחוות דברים שבלי הסקרנות לא היה מגיע אליהם כך שאני מעריך את התכונה הזו אצלך
זוכר ששאלת לגבי איקי גלעד ושעזרו לך ( אילן או חבובית אם אני לא טועה... ) למצוא את הדף שלה בפייסבוק! לא רק שאתה לא צריך להסס אלא שאתה מוזמן בהחלט לשאול פה שאלות נוספות שלא תמצא עליהן תשובה. שלחתי את שאלתך למישהי שהיתה בקשר איתה ואני מקווה שהיא תחזור אלי עם תשובה בקרוב! שבוע נפלא לך

למעלה