איפה נמצא אלוהים?

איפה נמצא אלוהים?

באונה הרכתית או כפי שאחד מהמתדיינים בתוז אומר(והדתיים כופרים) בתבן אשר בין האזניים.......... הנה . http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=932064 וכול זה על שום מה? ראיתי בפורום אתאיזם פירסומת שלכם שם שאלתם היכן נמצא האלוהים. אגב באירגון שלכם מקבלים שכר? מהיכן הכסף לפירסומת? אגב אתם ממומנים מכספי משלם המיסים?

ציפי81

New member
OU עושה הרבה כסף...

בלי קשר למשלם המיסים! ולו בגלל מערכת הכשרות הענקית שלהם - כל מי שקונה מוצר עם חותמת הכשרות שלהם מממן אותם.

MrAnderson

New member
הכסף מגיע מקיצוץ במשרד הבטחון....

סתם, מאיפה אנחנו יודעים מאיפה הם לוקחים כסף. לא יפה לספור כסף של אחרים.

arriy80

New member
ואיפה לא?

כאשר היה האדמו''ר בעל חידושי הרי''ם זצ''ל כבן שלש, פנה אליו פעם אחד מתלמידי אביו ואמר לו: ''אתן לך רובל אם תראה לי היכן נמצא הקב''ה. ענה לו הילד: ''אתן לך שתים אם תראה לי היכן אינו נמצא!'' מספרים כי כאשר שב טייס החלל הראשון, יורי גאגרין, מטיסתו ההסטורית, אמר: ''הייתי מחוץ לכדור הארץ ולא מצאתי את הבורא''. אילו ניל ארמסטרונג האמריקאי, האדם הראשון שנחת על הירח, ביקש שיקראו את מזמור ח’ בתהילים: ''כי אראה שמיך מעשה אצבעותיך ירח וכוכבים אשר כוננת... ה’ אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ''.

akyo64

New member
אירגון הou - פרטים חשובים

האירגון פועל מזה 109 שנים בארצות הברית . האירגון הוא גוף הכשרות הכי גדול בעולם היהודי הוא נותן כשרות ליותר מ400000 מוצרים מכול העולם . בנוסף הוא מאגד כ- 1000 בתי כנסת אורטודוכסים הצפון אמריקה . זה הגוף האורטודוכסי הכי גדול בעולם . את כל הכסף מהכשרות הוא מחזיר לעם ישראל כתרומה לפעילויות חשובות כמו חסד,צדקה,חינוך יהודי ,תנועות נוער, הקמת מרכזים לצמיחה רוחנית בישראל ועוד ועוד . גם את הפורום הזה מממן את הפורום הזה.

arriy80

New member
מדובר ביהודים

הם ממשיכים את דרך היהדות המקורית לפי המסורת. ולמרות זאת, לא נראה שהנהלת הפורום מונעת ממישהו להביע את דעתו ואפילו הכפרנית ביותר. זו במה חופשית בהחלט!

arriy80

New member
זו במה להבעת דעות ולא להשתלחויות

כפי מה שאני שמתי לב, ההנהלה מוחקת הודעות משתלחות בשפה רדודה. אין שום סיבה להשאיר הודעות כאלו בפורום שנועד להיות במה מכובדת להבעת דעות ברמה גבוהה.

למעלה