איפה נעלמו כולם ???
ק קרן_ס New member 9/9/01 #2 אני אמנם לא כ"כ פעילה פה אבל באמת נורא שומם פה לאחרונה...אני רגילה להכנס ורצות לי מלא הודעות חדשות...ובפעמים האחרונות אין לי כמעט חדשות לקרא. אני מקווה שכולם פה בסדר.
אני אמנם לא כ"כ פעילה פה אבל באמת נורא שומם פה לאחרונה...אני רגילה להכנס ורצות לי מלא הודעות חדשות...ובפעמים האחרונות אין לי כמעט חדשות לקרא. אני מקווה שכולם פה בסדר.
R RomiVais New member 9/9/01 #3 אני מסכימה איתכם... בוקר טוב, הרבה אנשים נעלמו מפני השטח, גם אני, כמו קרן, מקווה שכולם בסדר!! לי אישית לא היה הרבה זמן לאחרונה אבל אני מקווה שעכשיו יהיה קצת יותר... שיהיה לכולם יום ושבוע נפלאים, רומי
אני מסכימה איתכם... בוקר טוב, הרבה אנשים נעלמו מפני השטח, גם אני, כמו קרן, מקווה שכולם בסדר!! לי אישית לא היה הרבה זמן לאחרונה אבל אני מקווה שעכשיו יהיה קצת יותר... שיהיה לכולם יום ושבוע נפלאים, רומי
G gal33 New member 9/9/01 #4 חבר´הל´ך, אם אנחנו לא נעשה את זה אז אף אחד לא יעשה את זה. בתור יוזמה ראשונה, להלן שאלה לכולם.... (בהודעה הבאה)
חבר´הל´ך, אם אנחנו לא נעשה את זה אז אף אחד לא יעשה את זה. בתור יוזמה ראשונה, להלן שאלה לכולם.... (בהודעה הבאה)