איפה נפגשים מחר בתחרות שכל אחד יציע
T TauraMan New member 6/6/03 #4 אמממם..|../images/Emo20.gif אני אהיה שם מ2 בערך עד הסיום אבל אני מתחרה רק ב90.. אני אסתובב שמה, בבוקר אני אגיד מה אני אלבש..
אמממם..|../images/Emo20.gif אני אהיה שם מ2 בערך עד הסיום אבל אני מתחרה רק ב90.. אני אסתובב שמה, בבוקר אני אגיד מה אני אלבש..
G gezer ממין נקבה New member 6/6/03 #7 זה לא מקום כאזה גדול........ בטוח נראה ונסתובב אחת עם השנייה! אל תדאגו!
T TauraMan New member 6/6/03 #8 חחחחחח אני והחולצת../images/Emo20.gif טאורה המלך שלי... אני עם חולצה לבנה שמקדימה כתוב טאורה המלך ומאחורה יש 2 כלבים קטנים וחמודים.. ומכנס בז' אבל אני בטוח אשנה בגדים ברגע שאני אגיע אבל אחרי המקצה אני חוזרת לטישירט שלי...
חחחחחח אני והחולצת../images/Emo20.gif טאורה המלך שלי... אני עם חולצה לבנה שמקדימה כתוב טאורה המלך ומאחורה יש 2 כלבים קטנים וחמודים.. ומכנס בז' אבל אני בטוח אשנה בגדים ברגע שאני אגיע אבל אחרי המקצה אני חוזרת לטישירט שלי...
G gezer ממין נקבה New member 6/6/03 #9 אני עם החולצת תחרויות שלי! הירוקה הזאתי עם מכנס שחור! לא קשה לזהות אותי!....... חחחח אממממ חוץ מזה זאזארו יהיה עם תסרוקת הכי מצחיקה בעולם אז תזהו אותו!
אני עם החולצת תחרויות שלי! הירוקה הזאתי עם מכנס שחור! לא קשה לזהות אותי!....... חחחח אממממ חוץ מזה זאזארו יהיה עם תסרוקת הכי מצחיקה בעולם אז תזהו אותו!