איפה עדיף לקנות בשר/עוף בשוק או בסופר?

ביזול

New member
איפה עדיף לקנות בשר/עוף בשוק או בסופר?

ספציפית בשוק מחנה יהודה, לעומת רמי לוי נגיד. עד כה מה שראיתי בשוק היה יותר יקר מרמי לוי, בעיקר העופות.
וגם מעצבן שלא כתובים מחירים אז על כל דבר אני צריכה לשאול. מצד אחד לא נעים לי לתחקר מוכר ואז לא לקנות כלום, מצד שני אני לא הולכת לקנות כרעיים בכמעט 30 שקל לקילו.
יכול להיות שיש איזו קצבייה שווה שאני לא מודעת אליה? יש מוצרי בשר/עוף שכן משתלם יותר לקנות בשוק?
בכלל, אם יש לכם המלצות לקצבים בשוק אשמח לשמוע.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מניחה שהשאלה היא ספציפית לירושלים?

אם שאלה כללית, אני קונה אצל קצב (דקה ברגל מהבית), שבמקרה (או לא) היה אחראי על הקצביה ב"מגה" "שלי". במגה נראה לי נקי מאד ומכירה המון שקונים, לי אין סבלנות לתור (יש מספרים/אין מספרים/רק הלכתי להביא משהו ועוד) או לפקסס להם. מזל שההר התקרב אל מוחמד.

shira1960

Active member
אם את שואלת מבחינת המחיר - אז רמי לוי או

בסופרים השונים כשיש מבצעים שונים זול יותר מהשוק.

אני מוצאת שמבחינת איכות, יותר טוב לקנות בשוק. כל אחד יעשה את החשבון שלי.

אני קונה בשוק באיטליז שנקרא "מגזימוף" נמצא בכניסה לשוק הגרוזיני (אם את באה מרח' יפו ברח' הפתוח (רח' מחנה יהודה) את פונה בסמטה הראשונה שמאלה, וזו החנות השניה (ואחרונה) בצד ימין. מאוד נחמדים, מאוד נקי, עד היום כבר כמה וכמה שנים לא קרה ולו פעם אחת שהיתה תקלה. וכל המחירים רשומים. יש לו גם דגים (שלא קניתי) גם בשרים, טוחנים על המקום את הבשר/עוף. יש לו כל מיני קפואים במחירים שווים (אפונה וגזר, ארטישוק, קבבים).

ביזול

New member

גם אני מנצלת את המבצעים בסופר (שופרסל דיל)

לצערי אף אטליז פרטי לא יכול להתחרות ביכולת של רשת שיווק גדולה להציע מבצעים אטרקטיביים.
בכל זאת אני גם אוהבת לקנות באטליז בשוק ומקבלת שם יחס נעים ובשר איכותי.

למעלה