איפה עובר הגבול שלכם?

oren*

New member
איפה עובר הגבול שלכם?

האם תכתבו שמות של אנשים שאתם אוהבים מבית הספר נניח? האם תכתבו על אונס או מקרה אישי שחוויתם? האם תצאו מהארון דרך הבלוג? האם תציעו חברות (או אולי אפילו נישואים) דרך הבלוג? האם אתם מוצאים את עצמך מצנזרים דברים שקרו או כותבים אותם בצורה קצת פחות "מציאותית"? כבר קראתי יומנים אישיים של אנשים שאני מכיר, שפשוט הציגו את עצמם באור שונה לגמרי ממה שהם בחיים האמיתיים רק כדי שאנשים אחרים שקוראים את היומן יאהבו אותם. אם אתה לא מציג את עצמך כמו שאתה, אז מה בעצם המטרה? סתם לבנות אתר שבו כתוב כמה שאני אדם יפה ואדם טוב ועוזר לזולת? מה דעתכם?

halemo

New member
אני מוצא שאחרים מצנזרים אחרים

וזה קורה בפורומים למיניהם, שבהם מנהלים מצנזרים כותבים. מזלנו שכל אחד יכול להקים אתר ולכתוב מה שהוא רוצה...

מממ... ../images/Emo62.gif

אני אישית הייתי הולכת על תמצות כללי. הייתי מספרת חוויות מיוחדות שזכורות ושקורות לי, הייתי מפרטת על תחביבים שלי, כותבת על השירים שלי, הסדרות שלי, מעט ממש על החברות שלי ובקיצור - תקצירון על החיים שלי. לא הייתי שמה תמונות שלי בשום פנים ואופן
, למה
כי אני חושבת שמסוכן להעביר ברשת תמונות אישיות. לא הייתי חודרת לפרטי פרטים על חברות, חברים, קרובות וקרובים שלי, למה
הימנעות ממצבים לא נעימים
וחוץ מזה, אני חושבת שזהו. קשה לי ככה לדייק בפרטים כשאין לי בלוג משל עצמי, אבל בקרוב - ככל הנראה אשוב עם תשובות עדכניות יותר

איה@

New member
אורן - זו שאלה קשה

ואני באמת בשלבי התלבטות ביני לבין עצמי לגבי התשובה עד כמה באמת לחשוף את עצמי. דבר אחד בטוח - כל מה שאכתוב יהיה נכון ואמיתי! - בוודאי שלא אציג את עצמי שונה ממה שאני באמת יתכן ויהיו דברים שאעדיף (בשלב זה לפחות) להמנע מלכתוב, אך זה לא יגרע מאמינות הדברים. תגיד - קיבלת חשק לבנות לעצמך בלוג?
אני בטוחה שאם כן, הוא יהיה מוצלח ביותר מכל הבחינות.
איה.

oren*

New member
חשק יש, אמרתי לך את זה גם בטלפון

הבעיה היא חוסר זמן כרגע להתמסד לבניית הבלוג והכנסת התוכן. אני לא מאמין בנהירה המונית אחרי טרנד אופנתי, ברגע שיהיה לי משהו חשוב למסור לאומה אני מבטיח להרים בלוג כדת משה בישראל ולפרסם אותו כאן בראש חוצות
בינתיים מרשה לעצמי להנות מהדברים שאנשים אחרים מציגים כאן

למעלה