איפה עושים טירונות 03?

מצב
הנושא נעול.

segala

New member
איפה עושים טירונות 03?

טירונות 03 של שריון+קצונה יעודית - איפה עושים אותה?
(גיוס של 26.3.2001)

התשובה לשאלתך...

את הטירונות שלנו סגלה אנחנו נעשה בביסל``ש, זה בסיס נידח.
מכיר את הבסיס עובדה? הזה שנקרא על שם המבצע לכיבוש אום-אל-רשרש? אותו בסיס של חיל האויר, לייד אילת? ובכן, לידו קיים מקום קטן בשם ביסל``ש. שמה אני ואתה ניתענה רבות ע``י המ``כ שלנו, שמישום מה כבר נראה לי שנכנה אותו ``המנייק`` מאחורי הגב....
מצפה להעביר איתך שעות על גבי שעות בשמירה על הבסיס, תביא המון סיגריות...

מאיזה איזור אתה בארץ? כי אם מהצפון, אז חביבי, אכלת אותה ובגדול... :)
אבל לא נורא, אחר כל נתקדם צפונה לעבר בה``ד 7....

ובקשר לשאלה על ה 100 שקל בגיוס...

זה לא שאי פעם נתנו לך 100 שקל בגיוס. פשוט הלוו לך 100 שקל ואז לקחו אותם בתשלומים במשך 10 חודשים מהמשכורת הצבאית שלך...

בכל מקרה, חבר שלי התגייס היום, אז אני אשמח להודיע לך אם הוא קיבל 100 שקל או לא... ברגע שהמנייק כבר יחזיר לי טלפון...
דרך אגב, ה 100 שקל האלה חשובים לך מסיבה סימבולית כלשהי? כי מבחינה פיננסית הם לא משהו...

segala

New member
באמת?

טוב, אז יש לי חבר שהתגייס לפני איזה שבוע והוא לא קיבל 100 ש``ח. או שעבדו עליו (חחח) או שפשוט נמאס להם. אין לזה חשיבות, סתם לדעת.
אני מירושלים, לא ממש מהצפון, ומישהו אמר לי שאת הטירונות נעשה בשיפתא (או משהו כזה...)

Paranoid

New member
בוא נתחיל מהעובדה שדפקו אותו ונמשיך

בזה שגם אם אתה צפוני- מה שאתה לא - לא אכלת אותה - אפילו הרווחת - כי אתה מקבל הארכה של הזמן הגעה פלוס את יכול לאחר בגבולות הנסבל.. את הטירונות בשיבטה עושים התותחנים - אנחנו , השריון+קציני קשר ייעודיים, עושים את הטירונות בביסל``ש , שנמצא ליד הגבול עם מצריים קצת מעל אילת - מאחורי הרי אילת יותר לכיוון בקעת עובדה - איפה שבאמת נמצא שדה התעופה עובדה ובית הספר להדסה צבאית (בהל``צ 14)... ביסל``ש הוא בסיס טוב - עם מיים חמים תמיד , עם מזגנים בחדרים, עם אנשים ועם הרבה משמעת קשה.. (אגב - הוא נמצא בבקעת סיירים - אם עקרוני המקום המדויק) שיהיה לנו בהצלחה !!! (הי הופ !)

ובוא נמשיך שאני הכי נדפקתי

כי בצבא חיפה זה הגבול בין צפונים ולא-צפוניים לכן מי שגר בה, כמוני, גם נוסע הרבה וגם לא מקבל הקלות. אני חושב שקריית ביאליק זה כבר צפון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה