איפה פולי? לא חבל שהיא עזבה? היא הייתה מנהלת מצויינת במיוחד עם הסיפור על השכן שלה ..
N nכמ New member 29/1/04 #1 איפה פולי? לא חבל שהיא עזבה? היא הייתה מנהלת מצויינת במיוחד עם הסיפור על השכן שלה ..
C Charles Darwin New member 31/1/04 #2 מצטרף../images/Emo70.gif פוֹלייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פ פוֹלי New member 1/2/04 #3 מישהו קרא לי../images/Emo35.gif לא עזבתי אני קוראת פסיבית כמו שאומרים תמיד אלו שרק קוראים ולא כותבים כלום... ואפריים השכן נשאר קופיף מתמיד.
מישהו קרא לי../images/Emo35.gif לא עזבתי אני קוראת פסיבית כמו שאומרים תמיד אלו שרק קוראים ולא כותבים כלום... ואפריים השכן נשאר קופיף מתמיד.
N nכמ New member 1/2/04 #4 אוקיי עכשיו אני רגוע... כן, אבולוציה זה מעניין ללמוד אבל להתעסק בזה כל הזמן..זה קצת: נשמח(אני לפחות) אם תמשיכי לרשום פה, ובמיוחד אם תראי תמונה של השכן שלך במידה והוא ישיל את עורו (כמו שנחשים עושים)
אוקיי עכשיו אני רגוע... כן, אבולוציה זה מעניין ללמוד אבל להתעסק בזה כל הזמן..זה קצת: נשמח(אני לפחות) אם תמשיכי לרשום פה, ובמיוחד אם תראי תמונה של השכן שלך במידה והוא ישיל את עורו (כמו שנחשים עושים)