איפה קונים אלבומים יפים לחתונה

איפה קונים אלבומים יפים לחתונה ../images/Emo140.gif

שלום לכולם, אני התחתנתי לפני כמעט חודשיים ושואלת לגבי קניית אלבומים אני רוצה אלבומים יפים ולא יקרים : אלבום לתמונות מעוצבות (לכ- 350 תמונות) אלבומי הורים דקים לכ - 45 תמונות (אולי אלו נקראים אלבומי כיס, כאלו שיש בהם מקום לתמונה אחת בכל דף) זה חשוב לי שיהיה פרקטי ולווא דווקא יפה ואלבומים ליתר התמונות של החתונה , אלבומי כיס או רגילים למישהו יש מושג איפה ניתן לקנות אלבומים במחירים שפויים ולא מטורפים ? (אלבום מעוצב אצל צלם חתונות עולה החל מ 500 שקל !) כמו כן, אם אני כבר שואלת, אז יש לי כ 2500-3000 תמונות (מהירח דבש, מטיולים וכיו"ב) איפה ניתן לפתח תמונה דיגיטלית באיכות טובה ובזול (הכי זול שהציעו לי זה 60 אג' לתמונה) תודה רבה

ran refael

New member
את רוצה רק את האלבום או גם עיצוב

התמונות שבתוכו? את האלבום ניתן להשיג כמעט בכל חנות צילום שמפתחת תמונות המחירים של האלבום לא יקרים, בסביבות 50-100 שח' זה מחיר סביר עיצוב התמונות לאלבום מעוצב מעט יותר יקר, בסביבות ה 50-100 $ גם אלבומי משפחה ניתן להשיג באותן חנויות

תשובה ושאלה ../images/Emo140.gif

אלבום אני מחפשת אלבומים יפים לחתונה , כי הצלם של החתונה מביא אלבום לא משהו ואלבומי הורים הוא כורך בספירלה ! ככה שזה לא ממש אלבום, אני הייתי רוצה אלבומי הורים שיכילו כ 50 תמונות רגילים בקשר לעיצוב אלבומים , יש לי כמה המלצות של חברות שהתחתנו אבל אשמח לשמוע עוד לא כ"כ הבנתי ממך אם אלבום מעוצב (האלבום עצמו ולא העיצוב ) עולה רק 100שקל ?!!! כי לנו הצלם אמר שזה לא פחות מ 500 שקל (אני מדברת על אלבום מאסיבי ויפה ששמה יש תמונות מעוצבות (פוטושופ, הגדלות, קולאז'ים, קצת ציורים והדבקות וכיו"ב) ועוד לא הבנתי אם עיצוב אלבום עולה 50-100$ לכל האלבום ?!! רוב תודות

יש חנות שקוראים לה אלבומים

היא נמצאת ברחוב תובל 11 ברמת גן ויש להם גם אתר באינטרנט. תוכלי למצוא שם מה שאת מחפשת.

ran refael

New member
האלבום ללא התמונות עולה 50-100שקל

הכוונה לאלבום עם כריכה מעץ מעוטר, דפים שחורים עם חוצצים מניר אורז. עיצוב התמונות בתוך האלבום - פוטושופ קולאזים ציורים וכד', כל מה שקשור לעבודה על תמונות, עולה בסביבות 50-100 דולר אצל מעצב אלבומים, מלבד העבודה על פוטושופ המחיר כולל גם את הדפסות התמונות במעבדה והדבקתם באלבום לאחר שהמעצב מסיים עם העיצוב.

איפה אפשר להשיג אלבום במחיר כזה ?

לפי מה שראיתי בחנויות אלבום הורים עולה 200 שקל ! אולי יש לך כמה חנויות להמליץ לי ? וגם מעצב במחיר כזה לא כ"כ מצאתי !

tiny dancer

New member
בחנויות לאומנות יש אלבומים

מחירים בין 50 -150 שקל לדפים עם הפרדה של נייר אורז חנות לדוגמא פיקסליין בראשל"צ חנות עם מבחר גדול של אלבומים אתר - באזור תעשיה חולון (לא יודעת מחירים)

את מדברת על חנויות לעבודות יד ?

מיד אחפש פיקסליין ! אני גרה בראשל"ץ זה מצוין עבורי תודה רבה

רקדנית קטנה

אגב, למה נראה לי שאני מזהה אותך מפורום חתונה
חיפשתי פיקסליין באינטרנט ומצאתי אתר שלהם, לא רשום שיש להם אלבומים את בטוחה בכך ? ואיזה חנות יש באיזור התעשיה של חולון ? תוכלי להגיד לילפחות באיזה רחוב שם ?

tiny dancer

New member
בפיקסליין

תרימי טלפון תשאלי אם יש במלאי...עניין של תקופות החנות בחולון - הכתובת היא הסתת 5. הצרה שהם פתוחים רק עד 4 אחר הצהריים...לא הצלחתי להגיע לשם עד היום.
בפורום חתונות התחלתי את הרומן שלי עם

אז מתי התחתנת ?

+ האם גם את קנית לבד אלבומי חתונות ? עשית מעוצב ? הם פתוחים גם בשישי נראה לי שאני אקפוץ וגם המליצו לי על אלנבי

tiny dancer

New member
יש כבר פז"מ של כמה שנים ../images/Emo9.gif

אני הכנתי לבד את האלבום קו נקי מאוד התמונות מדברות בעד עצמם היום יש כבר דיגיטלי ופוטושופ...עולם אחר לגמרי

למעלה