איפה קונים את הג'ינס האולטימטיבי

דינוסיק

New member
איפה קונים את הג'ינס האולטימטיבי../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

הג'ינס הוא פריט לבוש מאוד חשוב במלתחה של רבות מאתנו. אני אישית תמיד בחיפוש אחרי הג'ינס שישב מושלם, יהיה בדיוק בצבע ובאורך הנכון וגם לא יעלה 1,000 שקל.

ג'ינסים של פורנרינה הם מהממים

ויושבים מעולה. אני קניתי באמסטרדם באיזה 600 ש"ח בארץ יש אותם בפקטורי 54, בstory בשנקין ועוד, אבל עולים בסביבות 900. כל ג'ינס שלהם שלבשתי היה מהמם. אולי אראה את שלי בקרוב. חוץ מזה אני אוהבת מאוד את הג'ינסים במנגו, בעיקר את אלה עם הגזרה הגבוהה. ובדרך כלל אני לא מאמינה כל כך בלהוציא הרבה כסף על ג'ינס, זה הרי רק פריט אחד, אומנם משמעותי, אבל רק אחד במלתחה שלנו.

דינוסיק

New member
אני מסכימה לגבי פורנרינה אבל יקר לי

אני לא מסוגלת להוציא על ג'ינס 900 ש"ח. הגבול שלי עד היום זה 600-650 שקל.

אם ככה

לא מכירה מותגי ג'ינס חוץ מאולי LEE שהם במחירים סבירים. יש לי גם ג'ינסים מזרה שיושבים מעולה, אבל צריך לנסות הרבה כדי למצוא אחד ממש מעולה. גם מישהי אמרה לי שיש בדיוטי פרי דיזל במחיר זול ממש. חוץ מזה לא יודעת. סוררי

loligoth

New member
../images/Emo214.gifלדעתי?

אף פעם לא נתקלתי בג'ינס שישב מושלם ונראה מושלם בעיניי, אז אני נוהגת לקנות ג'ינסים שאני אוהבת את המראה שלהם, ולוקחת לתופרת לתיקונים [הצרה ברגליים/מותניים/הפיכה לסקיני]. זה אומר להוסיף עד 50 שקל לג'ינס, אבל זה שווה כשהג'ינס יושב על הגוף ב-ו-ל ונראה סוף הדרך. כל הג'ינסים שלי עברו איזשהו שינוי אצל תופרת... ובתכלס אם לוקחים ג'ינס אחד-שניים כל פעם זה גם לא כואב כלכך בכיס.

לי יש הרבה ג'ינסיים אם זאת מצאתי ג'ינס

שיושב עליי סוף בזיפ החנות בהחלט מדהימה ולא יקרים 206 לזוג רב עונתי לי זה משתלם

yael800

New member
זה מאוד אינדבדואלי

זה גם תלוי מה המידה שלך בערך.. פשוט תלכי לכמה חברות ותיראי לאיזו יש את הג'ינסים שיושבים עלייך הכי יפה. לי יש כמה מ RED ZED שיושבים עליי בול! ועולים בסביבות ה 300 - 400 ש"ח. מקסימום באמת אפשר לעשות תיקון קטן אצל תופרת. תנסי בלי קופר, אם הייתי מידה קצת גדולה יותר, הייתי קונה משם כי יש להם גי'נסים יפים. הבנתי שלמעצבים יש גי'נסים טובים, אבל אני לא יודעת מי בדיוק.

דינוסיק

New member
פעם הייתי קונה רק בקרוקר

בעבר הייתי מידה מאוד קטנה (24) והייתי קונה הרבה בקרוקר. הבעיה הרבה פעמים הייתה שאני גבוהה וג'ינס במידה שלי היה קצר עלי. בכל מקרה יש להם ג'ינסים מהממים למידות קטנות.

שאפולי

New member
אני בכלל נדפקתי עם זה

כי אני נופלת בין 24 ל5 במידה המותן ב24 קצת קטנה לי ואני שונאת את זה!!!!!!!!!!!!!!! מה שיותר גרוע זה שסקיני לדעתי מתאים בערך ל10% מהאוכלוסיה ואני לא בתוך ה10 אחוז (וגם רוב שאר הבנות שלובשות באכזריות) קיצור- אני מחפשת גינס טוב רב שימושי כזה שאוכל לשלב עם דברים יותר אלגנטים מT שירט חולצות מחויטות וכו' לא מוצאת כזה!!!!!!!!!!!!! זה מטריף אותי

למעלה