איפה קונים את הנעלים??

איפה קונים את הנעלים??

שלום,אנחנו חדשים בפורום (כמה מעודד זה שיש פורום כזה....) בני בן חודשיים וחצי עם קלאב פוט ברגל ימין. אנחנו עכשיו אחרי הניתוח בגיד אכילס ובגבס האחרון לפני הנעליים. אנחנו גרים בטבעון ורציתי בבקשה לדעת איפה ניתן לקנות את נעלי הדניס בראון?? אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לנו בהקדם. תודה ויום מקסים

אנגלה3

New member
שלום וברוכים הבאים../images/Emo140.gif

את יכולה להכנס הדף הראשי של הפורום לרשימת החנויות - שרשור שעשינו כאן בפורום. מקווה שיעזור לך בהצלחה בהמשך אנג'לה

אנגלה3

New member
בלי שום קשר, את יכולה להתייעץ גם

עם האורטופד שלכם שמטפל בכם, הוא הרי צריך לתת לכם הפנייה לרכישת הנעליים, אותנו, בכל אופן הדריך הרופא שלנו, לאן לפנות, מה לבקש ומה להזמין, הרופא שלנו גם שוחח במקביל עם הטכנאי שהכין לנו את הנעליים והדריך אותו. הם בדר"כ עובדים במקביל. מקווה שעזרתי, אנחנו כאן לכל שאלה או עזרה שתצטרכו, החלמה מהירה מהניתוח ובהצלחה עם הנעליים (מה שבטוח זה שהשלב של הנעליים הרבה יותר קל ונח מהגבס) ושוב פעם ברוכים הבאים

אירנה ק

New member
שלום לך!

אני אירנה אמא של מאיה בת שנה. אנחנו גרים בקריות ומטופלים ברמב"ם. את הנעליים קנינו בחיפה בהדר באורטופדית בירו טל. 04-8676095 לאיש הנחמד קוראים יוסי. מאוד מומלץ כי הוא מאוד מיקצעוי.

פרלמנים

New member
ברוכים הבאים../images/Emo13.gif

אני ג'סיקה, אמא של דניאל, בן 10 חודשים, נולד עם ק"פ דו צדדי שאובחן בהריון בשבוע 15. (תמונה מצורפת), אנחנו גרים בנגב. נעים וטוב שמצאת אותנו והתחלת לשאול שאלות... כמו שכבר כתבתי כאן השבוע לאחת החדשות, בקרוב תגלי שאת מתחילה לתת עצות לאמהות טריות והניסיון שלך עוזר לאחרים-אין כיף יותר גדול מזה
בכל שאלה או בקשה, תרגישי חופשיה -אנחנו כאן בשביל זה! אגב-מוזמנת להכנס לקישור1 ולקישור2 ולעדכן את פרטיכם (לדף הקשר-לשלוח לי במסר ולא לענות לקישור כך הפרטים נשארים אצלי בלבד ולא מפורסמים בפורום, זה רק לצרכי היכרות ותיאום מפגשים וכו) בקישור ימי ההולדת זה בעיקר כדי שנוכל לאחל מזל טוב! יום מקסים, ג'סיקה

זהבה29

New member
החלמה מהירה מהניתוח.

ברוכים הבאים והחלמה מהירה מהניתוח. הנעליים זה שלב יותר קל. מומלץ מאוד להיכנס לכל המידע לגבי נעליים כך יהיה לכם יותר קל. לדעתי הכי כדאי לבקש מהאורטופד המלצה לגבי חנות. בהצלחה זהבה.

למעלה