איפה ****** קונים את פארקינג קופלטו

handlessman

New member
איפה ****** קונים את פארקינג קופלטו

?! בדקתי בקניון שבעיר שלי: טאואר רקורדס, סטימצקי, בלוקבסטרד - אין! כמו שיעל סיפרה, אפילו לא ידעו על קיומו! יש כמה אתרים שמציעים את האלבום למכירה ב-55 ש"ח במקום 65 (זה מחיר השוק, ככה הם אומרים)... אבל מה? זה מתקזז עם דמי המשלוח, ואפילו יותר - 15 ש"ח לפחות...! אם אתה מכירים חנויות באזור בקעת אונו שמוכרות את הדיסק - תודיעו לי ודחוף, מתחילה להצטבר אצלי תחושת קיפוח...

YulaShpil

New member
לא בטאואר רקורדס

כי הם של חברת "הד-ארצי" שמסוכסכים עם ברוזה, ולכן הפסיקו למכור אותו. בכל חנות אחרת תמצא. אם לא השבוע, אז בשבוע הבא...

woodstockfan

New member
באילת יש

קניתי אותו בדיסק-קלאב ואני מקשיב לדיסק עכשיו, מאד אוהב את סגנון הפלמנקו. אולי זה יעודד אותי לקנות את 2-3 הדיסקים שלו שחסרים לי. אני מקווה שהוא יבוא להופיע כאן באילת!

handlessman

New member
דיסק קלאב זו אחת מהחנויות שראיתי

באינטרנט שאפשר לרכוש בה מוצרים דרך אתר החנות... אפשר לרכוש באתר שלהם ב-55 ש"ח אבל המשלוח עולה יותר מ-15 ש"ח, כך (כמו שבר אמרתי) זה לא יוצא משתלם יותר מקנייה רגילה... אפשרות אחרת זה איסוף עצמי מאילת (כן, בטח!). ולגבי טאואר רקורדס - יש שם את זה הכל או כלום ואת האישה שאיתי... בסטימצקי יש סיכוי? הם מוכרים קצת מוזיקה...

סאביבית

New member
בררתי בשבילכם

יש* בסטימצקי ובצליל (אבל לא בטאוור ולא בצומת ספרים) כמו כן יש בכל החנויות הרגילות (כמו דיסק סנטר). *כשאני אומרת יש אני מתכוונת שאנחנו מכרנו להם, אני לא יודעת על הכמות שנשארה להם במלאי כמובן.

YulaShpil

New member
NMC היא חברת מוזיקה

שמפיקה (טוב, אולי לא לגמרי מפיקה), ומוציאה דיסקים לאומנים שונים. האלבום החדש של ברוזה יצא מחברת NMC. פרטים נוספים בקישור.

למעלה