איפה קונים זחלי קמח ?

H A P

New member
איפה קונים זחלי קמח ?

עד היום קניתי בחנות בכפר אז"ר אבל כל פעם יש לי בעיה אחרת איתם וכבר נמאס לי מהיחס והשטויות שלהם כל פעם מחדש
אשמח להמלצות על מקומות נוספים במרכז ורצוי גם דרומה. אם אסור להמליץ בפורום משום מה, אשמח למסר! תודה!!

naja

New member
בכפר הנגיד, ליד יבנה.

ישנה חנות שנקראת בית החיות, אני מאמין שיש להם. אם לא, חפש בלוחות של הפורום, או באתר "יד 2".

BabaGee

New member
אפרופו זחלי קמח....

לפני שבוע וכמה ימים ישבתי לי על אבן שפה מחוץ למקום העבודה ועישנתי לי בסיגריה בשקט. תוך כדי שאני מחפש משהו להעסיק את עצמי בו הפכתי גוש זפת קטן מהכביש (משהו כמו 10*10 ס"מ) ותחתיו ראיתי 2 זחלי קמח קטנים כולל כמה נשלים שלהם בצד ,מה שאומר שהם שם כבר תקופה קצרה. אני בטוח בעובדה שאלה היו זחלי קמח קטנים. לפני כמה ימים שוב מצאתי את עצמי מעשן שם סיגריה והם עדיין היו שם אבל אתמול הם כבר לא היו. נשמע למישהו הגיוני ? החיפושיות האלו קיימות בטבע הישראלי ?

BabaGee

New member
אני מאוד רציני .

2 זחלי קמח חיו מתחת לגוש זפת בכביש. אל תשכח אדון פרבר שאני תיק תק מגלה איפה אתה גר

אילון פ

New member
חומד, תרגיעי

אני לא מוכן לראות את אמא שלי ופרצוף מוציא לשון באותו משפט. ורק שתהיו בעניינים, אמא שלי היא האמא הכי מגניבה שיש, היא קורעת את שניכם עם יד אחת קשורה מאחורי הגב! (ואני מזה רציני)

BabaGee

New member
נצל"ש - מעט סרטונים שנתקלתי בהם ב youtube

המכרסם לא תמיד חסר אונים מול הנחש אמנם ביפנית אבל נראה מאוד מעניין, שימוש בצורת הזחילה של נחשים ויצירת רובוט שנע כמותם מתחת למים סרטון יפה שמסביר בצורה יפה כיצד נחשים מסוגלים להכניס לפה חיה שגדולה פי כמה מהיקף הגולגולת שלהם בקישור שמתחת עם הסרטון על הצפע ניתן לראות שקבוצה לא קטנה של צפעים ועוד נחש קטן שלא הצלחתי לזהות מוחזקים ביחד בטרריום קטן

BabaGee

New member
תיקושן לקישור אחד שלא עבד

אמנם ביפנית אבל נראה מאוד מעניין, שימוש בצורת הזחילה של נחשים ויצירת רובוט שנע כמותם מתחת למים

naja

New member
סרטון מאוד מטריד.

בסירטון עם הצפע יש עוד שני נחשים בטרריום. נראים כמו זעמן שחור צעיר וזעמן מטבעות. הבחור שהעלה את הסירטון("עירד לוכד הנחשים" ) העלה סירטונים נוספים בהם ניתן לראות שהוא מגדל(בתת תנאים כמובן) גם נחשים מידבריים שונים. כמו כן באחד הסירטונים הוא מתעלל בציפור מסוג פרפור עקוד. אני מאוד מקווה שנציגי הרט"ג שגולשים בפורום יבדקו את הנושא לעומק. דרך אגב, האנקונדה פולטת קפיברה ולא היפו.

yair lotan

New member
מאוד מטריד

חוץ מהזוועות שנוראיות בפני עצמן, בגלל אנשים כאלה לא פלא שיוצא שם רע למגדלי נחשים...

בiטן

New member
מה שקורה.

זה שהחשופית שהנחש מנסה לבלוע מרגישה מאויימת (משום מה :p ) והיא מפרישה ריר דביק וזה מה שרואים בפה של הנחש

למעלה