איפה קונים טרוולרז צ´קס ?

noaaaa

New member
אפשר גם

לקנות בבנק אבל עדיף בדואר או chang למינהם... אני לא יכולה כבר עם הפורום הזה...בא לי לנסוע כבר!!!

1simple

New member
הלוואי ש....ואגב רק דואר פשוט אין

עמלה... ואני לא נרדם... איפה היית ?

noaaaa

New member
כן צודק

הייתי בהודו בראגסטן ובצפון ברישיקש,דארמסלה,עמק פרוואטי,מניקארן,קאסול,עמק ספיטי(הגענו לשם בטרק של 11 יום דרך הצאנדרה טל),עמק נוברה,קשמיר,לאדק ,וארנסי,אגרה,כלכתה וכו וכו חוץ מזה הייתי בנאפל,בתאילנד(בטיול נפרד),בבורמה ובלאוס ועכשיו אני רוצה ויאטנם וקמבודיה אבל בשלב זה אני רק יכולה לרצות!!! בעסה...אין לי כסף

1simple

New member
לא אמרת כלום...

לגבי זה שאני לא נרדם... רוע לב... משעמם לי....

noaaaa

New member
סליחה...

אני עוד 10 דקות עוזבת את המשמרת והולכת הביתה לישון!!! תנסה לשכב בשנטי שנטי ולנענע את הראש ימינה ושמאלה כמו ההודים שלא סגורים על עצמם ולא יודעים להגיד כן או לא... לילה טוב

1simple

New member
לילה טוב

ואני שונא לנענע את הראש... אני יספור כבשים..

חחחח אךך הרגתם אותי עכשיו...

אוישש הקטע עם הראש זה קטע שכל פעם קורע אותי מחדש... אתה שואל אם יש מקום ברכבת בתור תשובה אתה מקבל הינהון של ראש ימינה ושמאלה ואתה לא יודע אם כן או לא אתה שואל שוב ושוב פעם אותו הינהון עד שהודי נחמד לידך מתרגם את דברו של הקופאי (יותר נכון את תנועת הראש שלו) ואומר שיש... קטע מוזר מאוד

noaaaa

New member
ברי יש לי בשבילך עוד קטע

קרה לך שלקחת ריקשת (אופניים בעיקר) ואתה מנסה להסביר לנהג לאן אתה רוצה להגיע ואחרי שהוא מהנהן ימינה ושמאלה,הוא לוקח אותך לאיזה סיבוב של רבע שעה ואתה בטוח שהוא יודע מה שהוא עושה ואז הוא עוצר ליד "חנות" של חבר שלו ומראה לו את הכרטיס ביקור של הגאסט האוס שביקשת!! מסתבר שהוא בכלל לא יודע אנגלית וגם לא את הדרך ואחרי שההודי השני מסביר לו, הוא חוזר בחזרה את כל הדרך וזה היה פשוט 5 דקות רק לצד השני

בטח עד שאתה לומד את השיטה....

זה חופשי.. קרה לי ויש מקרים יותר גרועים שהוא אומר לך זה המקום אתה יורד וזה בכלל לא המקום... עד שלומדים לשאול אנשים אם זה המקום לפני שאתה יורד.... דרך אגב אני מתאר לעצמי שחווית את הקטע של.... "ההודי הנחמד שעוזר לאחרים" (זה נפוץ בעיקר בווראנסי בגנגס)

1simple

New member
טוב נו משעמם לי..

פשוט .. בתור אחד שהודו לא היתה אהובתו היחידה אני חייב להגיד שפשוט הקטה אם הראש תמיד הייתי בטוח שזה משהו כמו...איך נמצוץ את הדולר המהלך הזה עוד קצת או... מה הוא חושב לעצמו..הלייצן... אולי בגלל שביקשתי שנחתתי בדלהי להגיע למייןבזאר ושמו אותי במקום אחר.. דבר שלקח לי לילה לא נעים לגלות...

noaaaa

New member
דולרים בעיניים

שלום ל1simple אני רואה שאתה איש לילה... כן, גם אני פעמים לא מעטות חשבתי שהם רואים דולרים בעיניים של התיירים ומנסים לסחוט מאיתנו כסף,אבל כשחושבים על זה שאנחנו הפרנסה שלהם גם אני הייתי מתנהגת כמוהם,אלו הם למעשה ההודים שמתעסקים יותר עם תיירים,אבל רוב רובם של ההודים מתנהגים בשיא התמימות ובחביבות,ואין מכניסי אורחים כמו ההודים!!!

אבל הקטע הכי טוב.... שתמיד....

קרע אותי מצחוק זה הנסיעה ברכבות... רכבת נוסעת לה פתאום באמצע שום מקום יש בית... היא עוצרת יורדים 3 אנשים מתוך 89,000 אנשים שברכבת... ואז עוברת עוד איזה שעה שעה וחצי עד שהרכבת מתחילה לזוז שוב... מסתבר ש.... ישנם אנשים שאין להם כח ללכת מתחנת הרכבת עד הבית שלהם אז הם פשוט לוחצים על כפתור עצירת החירום.... הרכבת עוצרת הם יורדים ואז מבררים במשך שעה למה לחצו על כפתור עצירת החירום (ומי ששם לב בכל קרון יש שלט שאומר שמי שילחץ על כפתור החירום ללא הצדקה יקבל קנס גבוה).... זו חוויה אבל כזה קורה כמה פעמים זה כבר מתחיל לעצבן.... ברי (שמתרפק על העבר)

noaaaa

New member
קטע של רכבות

אח,החיים הטובים... איזה קטע זה שהודים נועצים עיניים ברכבת כשמשחקים קלפים,זה פשוט קורע מצחוק... וכשקמים בבוקר מגלים שיש יותר הודים מאשר מקומות לישון.. אח, מתי אני אחזור...??!?...

מתי??? אני אגיד לך מתי..

בתקופה הקרובה... יאאלה להתחיל לחסוך כסף ולטוס... דרך אגב אם את כבר טסה תוכלי לקנות כלוב ולהכריז עליי כעל בעל חיים??? את לא תצטרכי לשלם עליי.... (אני מבטיח להיות
טוב)

למעלה