איפה קונים כריות-משענת לספה?

טוט

New member
איפה קונים כריות-משענת לספה?

אבל לא מסוג ה"בננה" של הספות המוכנות, אלא כריות גבוהות יותר, 50 סמ גובה? אני גרה באזור חיפה, ובחיפוש שעשיתי בחנויות שמוכרות ספות ומזרונים, הציעו לי רק את הסטנדרט, משענות הבננה...

טוט

New member
ועוד: אנא המלצתכם לרפד/חנות בחיפה

שיכולים לספק מזרון מצופה בבד, לפי בחירה, בתוך מספר ימים. תודה!

DizzyMissLizzy

New member
אצל רפד

לכי אל רפד ותגדירי לו איזה גודל של כרית את רוצה, כמה את רוצה שהוא ימלא אותה (מלא מאד, כך שהכרית תהיה די קשיחה, או פחות מלא, ואז הכרית די רכה ושוקעת) והכי חשוב, תבחרי לך איזה ריפוד שאת רוצה. אני הזמנתי בצורה כזו מזרון ו-4 כריות למיטה חדשה של בתי המתבגרת לפני כחודש.

טוט

New member
תודה על עצתך , למעשה כבר ניסיתי

זאת. התקשרתי לפי דפי זהב לכמה רפדים, אבל המחירים שהם נקבו היו גבוהים בהרבה מהצעות בחנויות רהיטים, ונראה לי שזה לא מוצדק - יותר מ1000 ש"ח רק על מזרון וכריות גב?! ועוד להתרוצץ ולקנות בעצמי את הבד, שעליו כמובן נדרש תשלום נוסף... זה ממש לא הגיוני. אז בגלל זה חשבתי שמישהו יכול להפנות אותי לאיזה יצרן מזרונים או רפד שעובד במחירים הגיוניים. בכל מקרה, תודה על ההצעה ושבת שלום!

DizzyMissLizzy

New member
המחיר שדרשו ממך ממש לא סביר

אני שילמתי 900 ש"ח לרפד עבור: - מזרון סנדביץ' בעובי 14 ס"מ ורוחב 80 ס"מ - 4 כריות 50X50 ס"מ וזה כמובן כולל בד, שהרפד דאג להביא. זה ממש לא הגיוני שאת אמורה להביא בד בעצמך.

bluefish

New member
אני לא יודעת עד כמה הם מדפדים

אבל אנחנו קנינו לא מזמן מזרון מחנות המפעל של קיסריה פולימרים והיה ממש לא יקר. אבל אני לא יודעת אם הם מרפדים אם בדים לא שלהם.

כריות משענת

כרעות משענת ניתן לקנות בדליית אל כרמל במחיר שבין 35 ל40 ש"ח ליחידה

למעלה