איפה קונים לקים של COLOR CLUB? הם טובים?
T The Night Masquerade New member 8/10/10 #3 מוכרים אותם בסינמה סיטי בראשון לציון, בדוכן מצד שמאל בכניסה הראשית.
T The Night Masquerade New member 9/10/10 #9 יש לי טעות!!!!!!! חחחח חשבתי דיברתם על ESSIE קאלר קלאב עולה 2 ב-50 שקל בסינמה סיטי חחחחחח סליחה מותק!
יש לי טעות!!!!!!! חחחח חשבתי דיברתם על ESSIE קאלר קלאב עולה 2 ב-50 שקל בסינמה סיטי חחחחחח סליחה מותק!
R RUTHIE1 New member 9/10/10 #10 ../images/Emo207.gif קולקציית קוסמיק של אורלי - מי יודע האם היא אמורה להגיע לישראל? ומתי?? (מצאתי אותם ברשת בסביבות 10$ לפני משלוח - יקרררר...)
../images/Emo207.gif קולקציית קוסמיק של אורלי - מי יודע האם היא אמורה להגיע לישראל? ומתי?? (מצאתי אותם ברשת בסביבות 10$ לפני משלוח - יקרררר...)
R RUTHIE1 New member 9/10/10 #13 אוף למה??? לא מתאים לי לשלם 10$ ללק... (יש מצב שתזמיני את הגלקסי גירל + ספייס קדט ותציעי אותם למכירה אח"כ? )
אוף למה??? לא מתאים לי לשלם 10$ ללק... (יש מצב שתזמיני את הגלקסי גירל + ספייס קדט ותציעי אותם למכירה אח"כ? )
מ מה בבקבוק New member 10/10/10 #14 את ספייס קדט כבר יש לי ושילמתי עליו 12 דולר כולל משלוח. עוד לא מוכרת אותו, אבל אולי בהמשך. את גלקסי גירל לא כל כך אהבתי אז לא יודעת אם אני אזמין. על כל פנים - אם לא מתאים לך לשלם $10 זה לא כל כך רלוונטי, כי זה המחיר שלהם...
את ספייס קדט כבר יש לי ושילמתי עליו 12 דולר כולל משלוח. עוד לא מוכרת אותו, אבל אולי בהמשך. את גלקסי גירל לא כל כך אהבתי אז לא יודעת אם אני אזמין. על כל פנים - אם לא מתאים לך לשלם $10 זה לא כל כך רלוונטי, כי זה המחיר שלהם...
R RUTHIE1 New member 10/10/10 #15 זהו שזה לא מתאים לי...וסתם צחקתי מקווה שאולי בכ"ז בהמשך יגיע לארץ ויימכר במחיר סביר יותר...