יש לך שאלה קשה מדי.מישהו יודע איפה ניתן להשיג נורה חלופית לתנור אפיה מובנה,שכבר איננו במסגרת האחריות ?
(הנורה הישנה נשרפה.)
אז מה שאני יכול להבין מזה, זה שעבור נורה שעלותה נעה בין 8 ל-15 ש"ח, הוא גבה 140 ש"ח. לא רע... בכלל לא רע (עבורו), אף כי הוא בעצם יצא צדיק, כי מחיר של ביקור שכרוך בבדיקה ללא עבודה עולה סביב ה-300 ש"ח.ראשית, תודה רבה לך משה על התגובה המהירה, ועל כול ההסבר המושקע.
דבר שני, לשמחתי, בסופו של דבר נפתרה הבעייה של הנורה, מהר ממה שחשבתי,,
כי היום יום ראשון בצהריים הגיע טכנאי לשכנים שלי ,ובטעות הוא צילצל אצלי בדירה,
ושאל אם הזמנתי שרות תיקונים למכונת הכביסה.
אמרתי לו שלא הזמנתי שירות ,אבל אולי השכנים שלי הזמינו .
בכל מקרה אמרתי לו : לי דרוש טכנאי לתנורי אפיה אמרתי, ובאותו משפט שאלתי אותו אם הוא גם מחליף נורה שרופה לתנור אפיה, ולשמחתי הוא השיב בחיוב,ולאחר כמה דקות הביא נורה מהרכב שלו .
וגם החליף את הנורה הישנה בנורה החדשה שהיא שקופה עם אור חזק ,וביקש -. 70 ש"ח עבורה ,
ועל החלפת הנורה ביקש -.70 ש"ח ,כי ממילא כבר הגיע למקום.
וכך הכל הסתדר היום ויש אור בתנור .
בכל מקרה המחיר שגבה הוא מתחת להגיוני. כבוד.ראשית, נלבן את הנושא ולא נטיח האשמות סרק על אותו הטכנאי נדיב שהסכים לעזור.
נכון. ציינתי את העובדה הזו גם קודם. נתקלתי בדיוק ב'חולרה' מהסוג הזה.שנית, זה תנור "אלקטרולוקס" שהנורה מוברגת בו למעלה (מיד עם פתיחת הדלת למעלה) - בתקרת התנור
החלפה לא כל כך פשוטה ומלכתחילה ובהחלט היה מגיע לו -. 70 ש"ח עבור העבודה.
איני מכיר נורות "מהסוג הזה", שעלותן 70 ש"ח, אבל הנה. היה לו במלאי? הוא קנה ושילם? מגיע לו.בנוסף מחיר הנורה המסויימת הזו -.70 שקל , (לא 8 ש"ח וגם לא 15 ש"ח ,כפי שציינת.)
בכל מקרה, לא הייתי נגדו והכל טוב. העיקר שאת מרוצה וזה הכי חשוב. בתנור שאצלי יש נורת הלוגן בקיר האחורי בחלקו העליון. לא בעיה לפרק את הזכוכית, אבל הוצאת הנורה היא קשה מאד. עובדה. באלקטרולוקס שבו הנורה נמצאת בתקרה, הפירוק קשה הרבה יותר. גם את זה אני יודע.כעת כשהכול הובהר, סוף -טוב הכל טוב!
גם זה נכון. את לא יודעת האם התנור פועל או כבוי ואת לא רואה מה נעשה בתוכו. ממש מעצבן.אגב, בלי קשר לחג , תנור -אפיה ללא נורה דולקת מאוד מקשה , בפרט כשהתנור פועל אצלי יום יום,
וכעת כשהנורה דולקת ההבדל יום ולילה.
יום טוב גם לך איש יקר, בריאות ואושר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.