איפה קונים ציוד מקצועי לשזירה?

hobitit26

New member
איפה קונים ציוד מקצועי לשזירה?

הי כולם התחלתי ללמוד שזירת פרחים באופן אוטודידקטי -ספרים,אינטרנט ועוד. שאלתי היא-היכן ניתן לרכוש ציוד מקצועי לצורכי שזירה בסיסיים -מספרי גיזום,ספוגים וכיו"ב -באיזור המרכז תודה

ציוד לשזירה - ניתן למצוא הכל מהכל אצל רזין

מושב משמר השבעה טלפון 039604111 , אבל תזהרי לא להתפתות ,יש מבחר מאוד גדול ולא הכל צריך בהתחלה. בהצלחה

hobitit26

New member
איזה ציוד

לפי דעתך הכרחי להתחלה? אשמח מאד לשמוע את דעתך.

בועז בר

New member
הציוד הבסיסי מאוד פשוט ולא יקר:

מזמרת קטיף (דקה וחדה עם שפיץ) מומלץ של חברת ARS, הפלדות שלהם נשארות חדות לאורך שנים והן חותכות מעולה גם ענפים דקים מאוד. עולה כ-80 ש"ח. יש חיקויים שעולים כחצי אבל שוים הרבה פחות.
מזמרת ענפים. אני אוהב את אלה שצד אחד סכין וצד שני שטוח. טובות לענפים עבים ויבשים, ובטכניקה פשוטה של סיבוב אפשר לחתוך גם מקל מטאטא... כ-80-100 ש"ח לאיכותיות.
סכיני פרחים קטנות של אואזיס. כלי העבודה האולטימטיבי. עולה כ-4-5 ש"ח ליחידה. יש בסופרים סכיני ירקות דומים. עולים שקל אבל לא שוים אגורה. רצוי גם משחזת פשוטה מחנות לכלי בית. אין כמו לעבוד עם סכין חד... רק בזהירות
מספריים. אני משתמש בפשוטות מאופיס דיפו ב-10 ש"ח.
שדכן סיכות. אני משתמש בשדכן 'צבת' גם מאופיס דיפו. 25-30 ש"ח.
צלוטייפ משרדי פשוט. 10-12 ש"ח לעשרה גלילים. (באופיס דיפו כבר היינו?
)
חוטי ברזל (חוט גרברה). יש עוביים שונים: 1.2 מ"מ לחמניות ועבודות כבדות, 0.8 או 0.7 שהם השימושיים ביותר, ו-0.4 דק כמו סיכה לזרי כלה עדינים וכדו'. (כ-50 ש"ח לחבילה של 2 ק"ג)
ספוגים, קערות פלסטיק (או תחתיות עציצים), חומרי אריזה או רשתות עיצוב לפי הצורך.
ארגזון כלים נחמד להכיל את כל כלי העבודה... (הום-סנטר וכדו', כ 30-40 ש"ח) את כל החומרים המקצועיים אפשר למצוא אצל רזין או רמי לוי, ושיהיה בהצלחה בלימוד ובעבודה

ציוד הכרחי

מזמרה חובה, האדומה עם החוט הדק( היא יקרה יותר כ- 80 ש"ח) אבל שווה כל שקל יש לי מזמרה 12 שנה( בתקווה שלו תעוף לך לזבל) סכין למי שיודעת לעבוד איתו, וספוג לא להתפשר על איכות אואזיס. עכשיו אפשר להתחיל סידור. אפשר לקחת 2-3 סוגים של צלחות תחתית בהתאם לגודל וצורת הסידור, עגול אוולי וכד. יש פרחים כמו גרברות וחמניות ואולי גם שושן צחור שאפשר לברזל אותם , אבל חבילה של ברזל היא יקרה 08 הוא הרגיל. מבריק עלים של ספרינג עם הזר להגשה או למכירה ,אם זה רק ללימוד אז לא חובה. כל השאר בהתאם להתקדמות שלך ולצרכים. אצל שוזרים חובה גם רשת לול לארועים , סרטים לזרי כלה, ועוד לאט לאט......... בהצלחה

lronit

New member
קניית ציוד

היי, אני קצת חדשה פה וחייבת להגיד שמאוד נהניתי לקרוא את כל התגובות שלכם בפורום. רציתי לברר בקשר לקניית ספוגי אואזיס - ציינתם שניתן לקנות אצל רזין, אולם לאחר בירור איתם מסתבר שהם לא מוכרים ליחידים אלא רק לסיטונאים. היש דרך כן לקנות אצלהם??? תודה רוני

למעלה