איפה קונים קערות של מעבד מזון?

mashp

New member
שלום, יש לי מעבד מזון של פיליפס HR7627 שנקנה לפני 4 שנים ב200 -300 שקל, המכשיר עובד מצוין אבל המכסה של הקערה שבור ולא ניתן לשימוש.
תגידו, איפה לעזאזל קונים אחד חדש, כי עשיתי חיפוש בגוגל ויש לי כאן מכסים ב100 + שקל (שזה כמעט חצי ממה ששילמתי על כל המכשיר.
מה אתם עושים\הייתם עושים?

לזרוק אותו רק בגלל שנשברה הקערה?
זה נשמע כמו ביזבוז מטורף!
תודה.

TCH_ma

Active member
שלום, יש לי מעבד מזון של פיליפס HR7627 שנקנה לפני 4 שנים ב200 -300 שקל, המכשיר עובד מצוין אבל המכסה של הקערה שבור ולא ניתן לשימוש.
תגידו, איפה לעזאזל קונים אחד חדש, כי עשיתי חיפוש בגוגל ויש לי כאן מכסים ב100 + שקל (שזה כמעט חצי ממה ששילמתי על כל המכשיר.

תודה.
אמרת בעצמך...
לקנות את החלק בלי קשר ליחס מחיר החלק ומחיר המכשיר כי כך זה בכל
המכשירים או לקנות חדש שזה לדעתי הדבר הנכון לעשות במקרה זה.

uty

Member

תודה.
פונים למי שנותן שירות למוצרי פיליפס.
לרוב מכשירי החשמל במטבח אפשר להשיג חלקי חילוף. חישוב העלות כפי שעשית אותו הוא מוטעה, אתה צריך לחשב לפי עלות מכשיר חדש היום, ולהחליט אם שווה לך להחליף לחדש או להשקיע בישן, לפי מידת שביעות הרצון שלך מתיפקודו. לא רלבנטי כמה שילמת בזמנו .

לגבי מה הייתי עושה - יש לי מעבד מזון בן שלושים ומשהו. לאורך חייו אצלי החלפתי פעמיים קערה, עם המכסה כי במשך השנים השתנה הדגם והייתי חייבת לרכוש מכסה שיתאים לקערות החדשות. פעם אחת החלפתי סכין.
ועוד היד נטויה,
המכשיר מככב אצלי: בצקים פריכים, בחושים, גרור גבינות וירקות, חיתוכים שונים למרקים פשטידות ועוגות, בקיצור, הוא עובד קשה.
לא עובר יום בו איננו פעיל.

ויוי 25

Well-known member

תודה.
לא ציינת באיזה איזור מגוריך ?
אם יעזור לך, לפני הקורונה הייתי ברמת -גן בחנות לחלקי- חילוף למעבדי -מזון ,
שנמצאת ברחוב התקוה-פינת זבוטינסקי .
רק לידיעתך, המחיר למכסה למעבד מזון -.130 ש"ח, השאלה אם זה כדאי לך ?

ויוי 25

Well-known member
במחסני חשמל יש להם מעבד פיליפס חדש -. 218 ש"ח בלבד, ולמי שרוצהיש גם משלוח עד הבית.

.

למעלה