איפה קונים MDF ועץ בירושלים?

החלטת להשתלט על כל חומרי הבניה?

היי אל מונית מה עכשיו? למה הMDF? תגלי לנו, אנחנו סקרנים!!! לא מכירה את ירושליים, אבל תנסי בנגריות (דפי זהב) ומה ברשתות "עשה זאת בעצמך"? - יקר מידי? את יודעת ש MDF לא "מת" על מים?

../images/Emo9.gif

כדי להרחיק את התנור שמעיף לי את האריחים מעל השיש, תכננתי ארונית אשר תונח במטבח (כבר אמרתי שהמטבח שלי ענק? אפילו שהבית קטנטן
) ומעליה התנור. לפי מה שהבנתי, ה MDF מאוד נוח לעבודה ומכיוון שהארונית לא תהיה בקרבת מים אז אין בעיה. אין לך מושג איך אני נהנית מאז שגיליתי שאני יכולה לעשות הכל לבד, לתכנן לי דברים ולעשות אותם ולחסוך מלא כסף ובסוף להשאר עם דברים מקוריים משלי. צירפתי דוגמא של משהו שעשיתי בזמן האחרון, הכל בעצמי, התכנון, החיתוך, השיוף, הצביעה, החיבור, ההההכל. עכשיו זה תלוי לי לתפארת בבית
הבית כבר בן 10 שנים ואני עכשיו עוברת על כולו ובנוסף ליצירת אביזרים, אני משפצת בעצמי את הכל. זה אמנם הרבה יותר לאט ממישהו מקצועי אבל גם בהרבה יותר אהבה. חבל שאת ה DECK אני לא יכולה לעשות לבד (לא יודעת מספיק) אחרת גם את זה הייתי עושה בלי קבלן.

הופה!!!!!!!!!!! איזה כשרון!!!

לא ידעתי שאני מייעצת לכזה כשרון... ואיזה ידיים. כייף!!!!!!!! ומתי את מוצאת זמן לעבודות? שישבת? רוצים עוד תמונות!!!! ומה עם היציקות? עשית כבר?

../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif תודה, אני מסמיקה כולי

את היציקות ממלט עוד לא עשיתי. גמרתי ליצור את התבנית מסיליקון אבל עוד לא הגעתי ליציקה עצמה (רכשתי אבל כבר מלט לבן, אני בחיפוש אחרי פיגמנטים). עשיתי יציקות אחרות (מצורפת תמונה)

לגבי זמן לעבודות

אם זה לא עבודות שעושות רעש (יציקות, הברגות, צביעה), אז בלילה, כשהילדים ישנים. אם זה עושה רעש (קדיחות וכזה) אז כשהם לא בבית ואני לא עובדת.

אתי@

New member
מקסים ../images/Emo70.gif

כשתהיה לי מצלמה דיגיטלית (או לפחות סורק
) אני גם אצלם כמה פינות חמד שעיצבנו בבית שלנו. אם כי אנחנו לא מגיעים לרמת הכישרון שיש לך...

יעלי2

New member
לאל מונית עם ידי הזהב../images/Emo106.gif

התרשמתי מאוד מרמת הביצועים שלך. המראות מצאו חן בעיני במיוחד והבנתי שקבלת הדרכה או הנחיה ועשית אותן לבד לבד. יש לך התנגדות להנחות גם אותי? (אני רוצה לבצע מראה אחת כזו). בתודה מראש

אז ככה

לא ממש קיבלתי הנחיה לעשות את המראות. אבל הן ממש פשוטות להכנה. במקרה שלי, החליפו לי את הדלתות בבית והשתמשתי בעץ של המשקופים הישנים. חתכתי אותו עם ג´יגסו, את יכולה לחתוך באיזה מידות שבא לך ואם אין עץ בבית אפשר לקנות ואז גם חותכים לך במידה הרצויה. שייפתי כדי להוריד את הצבע ולקבל את העץ המקורי. ועשיתי טיפה נזקים לעץ כדי שיראה ישן כזה. חיברתי את המסגרת עם ברזלים וברגים מאחור וצבעתי עם לק של טמבור לעץ. אחרכך הזמנתי מראות וחיברתי (יש קליפס מיוחד שאפשר לקנות בחנות לחומרי בניה או בבית הבורג). ואז הוספתי קישוטים וזהו. זה ממש פשוט. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לעזור.

mamonako

New member
יפה מאוד-יש כשרון

לי יש רעיון לבנות מיטה שקשורה ב 4 בפינות לשלשלאות שמחוברות לתיקרה וכל המיטה נימצאת באויר מה דעתך????

BOLDER

New member
השקעה מכל הלב ../images/Emo47.gif

אין מילים את ממש יצירתית הרבה הצלחה קובי

למעלה