איפה קונים

איפה קונים

אתמול חוויתי התנסות כואבת של תשלום 100 ש"ח בסופרמרקט עבור קילו אנטרקוט שהתגלה כבינוני מאוד. ההתנסות הפכה לכואבת מאוד לאחר שהתברר לי שאנטרקוט מצויין שטעמתי לפני כמה ימים עלה רק 80 ש"ח בחנות ביפו (שכחתי את השם). ולמה אני מספר על זה? מפני שזו ההזדמנות לספר (בסוד כמובן) על מקומות מומלצים לקניית בשר. כשהפרמטרים הם כמובן מחיר ואיכות. אז על מי אתם ממליצים? והאם יש לדעתכם איזה סוג בשר שיכול לשמש "אבן בוחן" להשוואת רמת המחירים בין קצב לקצב?
 

ninga 3

New member
אחד הטובים באיזור המרכז הו "חינאואי" ביפו

כשאני קונה אצלו בשר אני לא מתאכזבת.
 

bigjack

New member
גם אני נפלתי כמה פעמים עם "אנטריקוט" יבש ויקר

החנויות של חינוואי באמת מומלצות אבל גם שם לא זול ממש. קיבלתי המלצות על קצבייה בטירה ע'י כ'ס אבל עוד לא מימשתי את ההמלצה אז לא יודע לגביהם. יש את הקצביות הגדולות והמפורסמות שבהן אפשר לסמוך על הסחורה. אני אישית קונה בשתי קצביות ליד הבית בר'ג (עזר ובניו וגמליאל) ואצל שניהם לא זול אבל סחורה טובה. גם בטיב טעם בראשל'צ קניתי בשר טרי וסטייקים והסחורה היתה טובה מאד. 100 שח' לקג' אנטריקוט זה מחיר סביר בתנאי שהבשר באמת איכותי ולא "עבודה בעינים)
 
צחי הקצביה בטירה מעולה גם טובה וגם זולה

ממש חצי מחיר החתן שלי נוסע פעם בשבוע וקונה את כל הבשרים בשביל "על האש"
 

bigjack

New member
כן שמעתי עליה טובות

גם מסלנסקי כתב עליה בעבר בבלוג שלו .
 

להלהלה73

New member
מיסטר זול בגבעתיים

יש שם קצביה שבראשה בחור בשם חיים. לא רק שהבשר איכותי,הוא גם דואג ליישנו כהלכה. אם תגידו שלהלהלה שלך אתכם,יש סיכוי שאולי המחיר יהיה גם טוב.
 

תיתונת

New member
../images/Emo31.gif קניתי שם כרעיים ולמחרת החזרתי

מרוב שהם היו מסריחים. אנ עושה שן קניות כל שבוע אבל לא מתקרבת לקצביה. מאז קונה רק בצארום (שד' ירושלים פינת הרואה) או אצל לגזיאל בעוזיאל. יקר בצורה מפחידה אבל אין כל חשש לטריות הבשר.
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gifיש בר'ג עוד שני מקומות טובים

עזר ובניו ברח' נגבה וגמליאל בהמשך של רח' האצל ברמת עמידר אצל שניהם האיכות מעולה.
 

antreprize

New member
לימוזין ברמת ישי.

הם מוכרים בשר אבל גם יש שם מסעדה מצויינת.
 

להלהלה73

New member
יש יתרון

למקומות כמו לימוזין או כמו מרינדו בתל קציר יש יתרון רציני שהם מגדלים לבד את הבשר. שני אלה בהחלט יקרים וישנו את גיליס בדרום הרמה שמגדל לבד ונחשב להכי טוב באיזור הצפון. רק צריך לשים לב,ישנם שני סוגים של בשר בקר במיוחד ברשתות,אחד הוא מייצור מקומי ואחד הוא ייבוא. המחיר של הייצור המקומי זול בכ-30 אחוז אך צריך לדעת לזהות נתח איכותי ולדאוג לשטוף אותו מעט לפני הקניה בשביל לראות אם יוצא צבע מאכל.
 

genik

New member
מיצטרפת לשאלה

ולפורום :) איפה אפשר להשיג בשר טוב ובזול בסביבות מרכז תל אביב ? איון לי אוטו ככה שרוב המקומות היותר מרוחקים לא נגישם לי . למישהוא יש המלצה על מקום טוב בסביות אלנבי \ דיזנגוף ? תודה
 
בתוכנית ל' על האש אצל גיל

יש צארום ליד כיכר רבין -כשר בגדול איכות עולה כסף. ואם רוציל חלקים מיוחדים צריך להזמין מראש.
 

yiftah k

New member
לגבי מחיר האנטריקוט...

לפי מספר מומחים בתחום, נתח אנטריקוט טוב ומיושן, אמור לעלות 120-140 ש"ח. יפתח.
 
ולירושלמים שבנינו

איפה באמת יש קצבים טובים? אחד המאפיינים של השתקעות בעיר זה מציאת קצב טוב וקשירת קשרים. בנתיים אני קונה בשר באדום אדום אבל הייתי שמחה לנתחים מגוונים יותר. מי מומלץ?
 

natalllilly

New member
בירושלים יש קצביה שנקראת "שושני ובניו"

נמצא במושבה הגרמנית צמוד למסעדת "ג'וי". יש להם את הבשר הכי טוב. אני קונה אצלו המון וכל פעם אנחנו מתענגים על האנטריקוט. לא פיספסנו אפילו פעם אחת
 
למעלה