איפה רובי??????וכל הזכויות של ששמורות :)

רובי א26

New member
מליאל צ"ה צ"ה....

מה שלומך? .... בטח את רוצה ממני מתכון אה? .. טוב נו אני סולח לך . רוצה לשמוע מה הכינתי לעצמי עכשיו? טוב מה איכפת לי, תשמעי עים תרצי או לא תרצי.:) אז ככה . מלווח עים גבינה צהובה ורסק עגבניות.חממי מחבט עים מרגרינה, שלא תשרפי את הבית אה? ...שימי את המלווח חממי בצד אחד תהפכי את המלווח, שימי בפינה של המלווח רסק עגבניות, גבינה צהובה , קפלי אותה חממי משני הצדדים ויאלה שיהיה לך בתאבון .:) הלו הלו (והזכיות שמורות). אחלה ערב
 
רובי אצלי במסנג'ר מדבר עם רועי בני הצעיר....

אני הייתי במקלחת והוא התקשקש איתו... כשיצאתי דיברתי עם אלינוער שדיברה אתך ועם פנינת... כל הפורום במסן... אני חותכת למיטה, סלחו לי, עבר עלי יום קשה, עם הידיעה על המתחזה ההיא... {כתבתי בבלוג} ואם אני לא הולכת להחליף אנרגיה, זה לא יהיה נחמד. שולחת לכולכם איחולי לילה טוב, חלומות פז, וחכו לי למחר... טוב? נשיקותתתת. ארי.
 
רובי,מלי... הבית שלכם... תתפרעו.

אני חתכתי כוון. רובי, סליחה שלא עניתי... אני מחוסלת. כנס אלי לבלוג תקרא... תבין לבד. מחר אתקשר אליך נשמה. אם לא נכנסת עת למיטה... מחר נדבר אידיש בניב טורקימינסטאני... יאללה... הייתי פה. מי שכח לתת נשיקת לילה טוב לאמא? בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לכל מי שכתב ולא הגבתי... מחר משלימה הכל. סליחה. מלי , רובי, תבדקו אם יש חברים חדשים , ברכו אותם . קבלו א פניהם יפה, כמו שאנחנו אוהבים, ו... מחר אהיה שוב ואשלים הכל. יאללה... אתם לוקחים פיקוד ואחריות על הבית. צ'אווווו...
 

רובי א26

New member
בקיצור ולעניין רועי הכי סבבה :)....

ארי בקשר לאישה המזעזעת המתחזה . גועל נפש !!!!!!!! לא רוצה להרחיב ולא להיתצבן! יאלה לכי לנוח אוהבים אותך.. רק על תתפלאי שיהיה פו בלאגן .
 
שבקיה של דודו החמוד

שבקיה מרוקאית מתכון לשבקייה הכנת הסירופ: : 1 ק"ג סוכר + ליטר וחצי מים + לימון שלם פרוס להרתיח ולהעביר לאש קטנה ולבשל עד שנוצר צבע עינברי הכנת הבצק : 2 כוסות מים (כוס חד פעמי) 1 כוס שמן (כוס חד פעמי ) 1 כפית מלח לערבב היטב להוסיף קמח קצת יותר משלושת רבעי חבילה תלוי כמה הבצק סופח אליו - הבצק צריך להיות רך אחיד חלק ונעים לתת לנוח רבע שעה שלב שני: לחלק לכדורים לפתוח עלה לשפוך שמן ולמרוח עם היד לפזר על הכל קמח לגלגל לרולדות לתת לנוח כ 20 דקות שלב שלישי: לחתוך את הרולדה לרדד דק דק להעביר סכין או גלגלת משוננת רק באמצע לאורך- לא להגיע עד הקצות לגלגל קצה לקצה ליצור שושנה לטגן בשמן חם עד הזהבה שלב אחרון אחרי שהצטנו העוגיות טובלים בסירופ ומעבירים למסננת שירדו עודפים ניתן לפזר שומשום או קוקוס - מאוד מוסיף
 
למעלה