איפה שואלים על הטראו 700

ptknha

New member
איפה שואלים על הטראו 700

יש לי כמה שאלות על המכשיר החדש שלי - אבל קודם כל יש לי ספק גדול איפה לשאול את שאלותי. הטראו 700 זה המכשיר הראשון שמשווק בארץ תחת המותג פאלם ובעצם מערכת ההפעלה שלו היא פוקט. אם המגמה הזאת תמשיך (וכך נראה שמתקדמים הדברים), נראה שבעתיד לא רק מפגשי שני הפורומים יהיו מאוחדים... בכל מקרה, המקום הטבעי עבורי לשאול את שאלותי צריך להיות פורום פוקט כי זו מערכת ההפעלה שלו, ולמרות זאת אני שואל פה, קודם כל כי יותר קל לי להגדיר את הצרכים שלי במושגים פאלמיסטים, וחוץ מזה - יניב וצוות אקסל בטח זכו להכיר קצת את המכשיר...., ובטח הם מציצים פה בפורום יותר מאשר בפורום השכן חסרות לי בו כמה תוכנות שבפאלם אני יודע מהם ובעולם הפוקט אני חדש, אז אולי מישהו מכיר: 1. לא מצאתי בו תוכנת הקלטה. בטראו עם מערכת פאלם השתמשתי ב MVOICE הנהדרת שגם יודעת להקליט שיחות. יש תוכנה מקבילה לטראו 700? 2. יש סיכוי לתוכנת פקס שתתמוך בדגם הזה ? 3. תוכנת RSRCEDIT כמו RESOURCELIST שדרכה ניתן להחליף ממשק לאנגלית – יש חיה כזאת? 4. דפדפן - רצוי חינמי- שיראה את הדף על כל המסך ולא בזום חסר פרופורציות. 5. CLIPPRO או תוכנה שמאפשרת לשמור כמה דברים בלוח זכרון. תודה רבה!

AYELET1

New member
השאלות שלך מתאימות הרבה יותר לפורום פוקט

אין לי בעיה שתשאל פה אבל אם אתה באמת רוצה גם תשובות, במקרה זה תקבל יותר בפפורום 351

ptknha

New member
לא נראה לי שיבינו את השאלות שלי שם...וגם יניב

לא כותב שם....

למעלה