איפה שוחים ברעננה?

lulyK

New member
איפה שוחים ברעננה?

יש מקומות בהם לא חייבים לעשות מנוי ואפשר לקנות כרטיסיות? איפה הכי נעים? מה מתאים בקיץ עם שני ילדים קטנים?

עומר247

New member
כרגע אין בכלל

בחורף רק הקאנטרי פתוח ובו אי אפשר לעשות כרטיסייה, בקיץ יש את בריכת מכבי שבה אפשר לקנות, אם בכלל היא תהיה קיימת עד הקיץ הבא.. ובקיץ הבא תיפתח הבריכה בלב הפארק שבה אני מניח שגם יהיה אפשר לקנות כרטיסיה..

אם יש לכם מישהו

שמנוי הוא כן יכול לעשות לכם כרטיסיה-אבל מאוד יקר שם ומצד שני גם מאוד כייף לשחות שם

הבנתי שיש בריכה בבצרה או בני ציון

שם אפשר לעשות כרטיסייה. גם הבנתי שיותר זול שם מרעננה... אני משערת שהבריכה פתוחה רק בקיץ....

אילהT

New member
הבריכה של בצרה - פתוחה כל השנה.

הבריכה של גבעת ח"ן היא בריכה לימודית. ילדים ומבוגרים לומדים שם שחייה. ויש חוגי התעמלות במים לנשים

כפי שציינה איילה

הבריכה (הנהדרת) בבני ציון פתוחה כל השנה, אבל רק המקורה. הבריכה הפתוחה פועלת רק בקיץ. בגבעת חן מדובר בבריכת טל - בריכה לימודית שאני ממליצה עליה בחום. בבני ציון ניתן לשלם לפי כניסה (נדמה לי ש- 40 ש"ח לאדם).

shian

New member
בקיץ יש את בריכת רמות השבים

בריכה קטנה וסימפטית.

lulyK

New member
תודה גם לך.

ונזכרתי גם בבריכה של גליל ים (קצת רחוק, האמת).

אורora

New member
יש את הבריכה

בכפר סבא. לא זוכרת את השם ממש על צומת רעננה כפר סבא. אחרי שאת עוברת את הצומת לכיוון כפר סבא, את פונה שמאלה ברמזור ושוב מייד שמאלה ( רחוב אחד לפני וייצמן בכפר סבא). אפשר לקנות כרטיסיות ולא יקר במיוחד. יש בריכה מקורה ומחוממת וגם בריכה חיצונית לקייץ

למעלה