איפה שומעים את הסינגל?? לא מצאתי...

m m m 2 3

New member
איפה שומעים את הסינגל?? לא מצאתי...

איפה שומעים את הסינגל?? לא מצאתי....

TetiBETTY

New member
באתר הרשמי של אמיר

http://www.amirfguttman.com ישר כשנכנסים השיר מתחיל לנגן...

../images/Emo214.gifאני רוצה כבר שיצא הדיסקקקקק

וווייי

האמת,אני מחפשת נואשות אחר הסינגל. אני משדרת בשתי תחנות שונות ושתיהן קיבלו את הסינגל אבל מה? כשחיפשתי את הסינגל וביקשתי מהאחראי במקום שימצא לי אתזה בשתי התחנות הוא לא נמצא! איזה רוע איזה?

כנראה שהסינגל עדיין לא הגיע

לתחנות רדיו האלו בכל זאת יש עוד שישה ימים עד לתאריך שבו הוא מיועד להשמע בתחנות הרדיו אז אולי הוא יגיע במשך השבוע.
תגידי את במגמת תקשורת בבית הספר בו את לומדת?

אכן,תקשורת רדיו

והם אמרו שהם קיבלו אותו אבל כשהם חיפשו אותו הוא לא נמצא ]:

שאלתי כי

כשאני הייתי בתיכון אז הכרתי תלמידים בכיתת תקשורת ששידרו ברדיו. והנושא הזה מעניין אותי באופן כללי. ובקשר לסינגל אז יכול להיות שהם טעו ועדיין לא קיבלו אותו.ב16.1 הוא כבר בטוח יהיה אצלכם
.

האמת,שהכי חשוב שאני באה למסיבה

יש הרבה תלמידי תיכון שמשדרים ברדיו,אבל יש ממש מעט מגמות רדיו. [למרות שבפ"ת יש שני בתי ספר שיש בהם מגמת רדיו] התקווה הכי גדולה שלי זה שאני אתקבל לגל"צ. אם כשדרנית ואם כטכנאית. אבל את השירות הצבאי שלי אני מתה מתה מתה לעשות בגל"צ! [מישהו יכול לעשות לי פרוטקציות?
] והאמת,שכולם משדרים על אותו תדר. 106FM איך זה קרה? 106 זה רדיו אזורי ככהשגם פ"ת גם ת"א וגם עוד הרבה מקומות משדרות עליו. זהו הרדיו החינוכי של קול ישראל [כן נו,רגילה להגיד אתזה ברדיו
]

../images/Emo214.gifהלוואי..../images/Emo99.gif

כרגע זה עוד חלום שלי
אני מקווה שאזכה בתחרות, אחרת אין לי איך להגיע
מה, את מפתח תקוה? איך את מגיעה לשם?..את יודעת איפה זה בדיוק בכלל? ותודה על ההצעהה

ישליכרטיס זוגי,אין לי עם מי ללכת

ישלי את הכתובת.. וכן אני מפ"ת. ו...איך אני אגיע זאת עדיין תעלומה גדולה.

למעלה