איפה שני הסופרים הכי גדולים באזור חיפה-נשר? ומי מהשניים הגדול והזול יותר?
G golanzikri Member 13/7/17 #1 איפה שני הסופרים הכי גדולים באזור חיפה-נשר? ומי מהשניים הגדול והזול יותר?
S shovaly23 New member 14/7/17 #2 יוחננוף חוצות המפרץ/שופרסל דיל אדמירליטי לא יודע להגיד לך מי הזול מבינהם,צריך לבצע השוואת מחירים. יכול להגיד שסופר דבאח בעין המפרץ גדול וזול.
יוחננוף חוצות המפרץ/שופרסל דיל אדמירליטי לא יודע להגיד לך מי הזול מבינהם,צריך לבצע השוואת מחירים. יכול להגיד שסופר דבאח בעין המפרץ גדול וזול.
S shovaly23 New member 14/7/17 #4 רמי לוי בנשר לא ניסיתי,הייתי בסניף קריות. גדול,זול,וכמיטב המסורת צפוף להחריד,ותורים ארוכים בקופות.
ש שילה1 New member 15/7/17 #5 לדעתי-מחסני השוק ו ויקטורי. רמי לוי-לא היתי מתקרבת לבשר ולעופות.והמבין יבין. יוחחנוף ושופרסל דיל-יקרים אפילו מאוד,יחסית לשניים שציינתי.
לדעתי-מחסני השוק ו ויקטורי. רמי לוי-לא היתי מתקרבת לבשר ולעופות.והמבין יבין. יוחחנוף ושופרסל דיל-יקרים אפילו מאוד,יחסית לשניים שציינתי.
ש שרביט11111 New member 9/8/17 #6 קיים סופר מעולה בשם"היפר דודו", חדש יחסית, שנמצא במרכז הקריות . השיג לי סגן מנהל חמוציות טבעיות ,כל הכבוד !
קיים סופר מעולה בשם"היפר דודו", חדש יחסית, שנמצא במרכז הקריות . השיג לי סגן מנהל חמוציות טבעיות ,כל הכבוד !