איפה שרית ????????? משהי יודעת ?

frige

New member
הלווווווווו, מה את צועקת? גם ככה מתפוצץ לי

הראש וזה תרתי משמע, לא צחוק. מה קורה? חיפשתיך במסנג'ר כמה וכמה פעמים. מזל שלפחות את אחותך אני רואה לא מעט בסופרים המפוזרים ברחבי העמק. מזל טוב לסוזאן לי המתוקה. מה איתך כבוד הרבנית, הכל בסדר? איך אצלכם? יש חדש? משהו? מישהו? מתי אתם חוזרים מהגולה לארץ הקודש? אני בזמן האחרון עם בעיות הגב שלי ובכלל... לפני 3 חודשים, בדצמבר, שוב תקפו אותי כאבי גב, פשוט כאבים נוראיים. לא יכולתי לזוז, אלי לקח אותי לרופא. היה רופא מחליף שנתן לי זריקות, כדורים ופיזיותרפיה. הכדורים, אל תשאלי, לקחתי אותם בשמונה בערב ובשתיים עשרה בלילה, בעודי הולכת לשירותים, התעלפתי שם וקיבלתי מכה בראש. עבר יחסית בשלום, בלי פגיעות. מסתבר שהכדורים שהרופא נתן לי מורידים לחץ דם, וכמה אפשר להוריד מ - 70/50 שיש לי באופן רגיל. טוב, לפני שבוע עשיתי בדיקות דם וגילו לי כולסטרול, עם כל ה-47 קילו שלי, כולסטרול גבוה. אז עכשיו אני צריכה ללכת לדיאטנית שתתן לי תפריט להורדת כולסטרול. ואם לא די בכך אז: בלילה בין שבת לראשון, בשעה 1:00 בלילה, אני קמה לשירותים ואת מה שקרה אני לא זוכרת. אני רק זוכרת את אלי קורא לי: "שרית, שרית" ואותי לא מבינה מה הוא מעיר אותי, הרי ינון לא בוכה, החזקתי את הראש כי הוא כאב. ואז אלי אומר לי: "שרית, נפלת?", ואני: "לא יודעת." טוב, אמרתי לו שאני צריכה לשירותים אז קמתי. הלכתי לשירותים ואז אלי נכנס לשירותים ושאל אותי אם יורד לי דם, פתאום אני רואה ומרגישה שדם זורם לי מהראש. אלי הביא לי מגבת, הנחתי אותה על הראש מאחורה בכדי שהדם יפסיק לזרום והמשכתי לעשות את צרכיי
. שוב, התחלתי להרגיש רע והורדתי את הראש בין הרגליים. אלי עזר לי ללכת למיטה וחיכינו לבוקר בכדי לשלוח את הילדים לגנים ולבית ספר וללכת לבית חולים. אבא שלי הגיע בבוקר לקחת את אלעד ואיתי, הראל הלך לבית ספר ואת ינון שמנו אצל אמא של אלי (פחדנו להזעיק את ההורים שלי באמצע הלילה, רק זה חסר לאמא שלי עם הצנתור שהיא צריכה לעבור(. טוב, אז כבר אבא שלי ידע מה קורה איתי. גם הילדים כבר ידעו. הלכנו לרופא פה במושב שהפנתה אותנו לבית החולים שנבהלה מלחץ הדם הנמוך שיש לי. לא הבינה איך אני בכלל עם לחץ דם שכזה. הלכנו לבית חולים ושם עשו לי סדרת בדיקות: דם, סי.טי (עם ובלי חומר ניגוד), א.ק.ג ו... הדביקו לי את החתך בראש (הראש נפצע בקרקפת מאחור). אז זהו, שאלי לא יאמר לי שאין לי ראש פתוח. חחח. כל הגוף כואב, הנפילה היתה חזקה, ההתעלפות הזו היתה כמעט קטלנית. מזל שאלי שמע את הבום של הנפילה והעיר אותי, מזל שמישהו העיר אותי. מהנפילה עד הבוקר לא נרדמתי מחשש שלא אתעורר. אז כל המכות היבשות קיבלתי לאט לאט מראות את סימניהן. לאט, לאט מתאוששת, הראש עדיי כואב. הפצע צריך להתעכות ו.... פסח בפתח. ליל הסדר הגדול שבו ההורים שלי, אחי ומשפחתו וההורים של אשתו באים אלינו והכל עלי. שטויות, גם זה יעבור. כנראה שיש לי יותר נשמות מלחתול. בקיצור, למדתי מזה שצריך להתעורר לאט, לא לקום בבת אחת. לנוח קצת לפני שקמים והולכים. בנתיים עושה פיזיותרפיה, מחכה לבדיקות של אקו לב ו HOLTER שזה מכשיר שמצמידים לי ל-24 שעות בכדי לבדוק. אולי כך ימצאו מדוע הלחץ דם שלי כל כך נמוך. מקווה שאת לא מצטערת ששאלת מה איתי? חחחח. נשיקות שרית

לולי72

New member
וואו - שרית, בגלל זה נעלמת

מאחלת לך המון בריאות, את צריכה לשמור על עצמך, נראה לי שאת לא עושה את זה מספיק, הנך מתבקשת בזאת להתחיל להרגע ולהפסיק להתרוצץ כל היום יותר מדי, יכול להיות שהגוף שלך מאותת שהוא צריך קצת מנוחה ורגיעה, אני מתארת לעצמי שעם ארבעה בנים זה לא קל בכלל, אבל תשתדלי, אנחנו כאן אוהבים אותך מאוד, שמעת?
מאחלת לך רק בריאות

frige

New member
../images/Emo51.gifעדן../images/Emo24.gif

עכשיו למדתי לקום לאט, לא בבת אחת. לקום לישיבה, לחכות כמה שניות ואז לקום. שמעתי שזה קורה הרבה לאנשים כשקמים מהר באמצע הלילה ואז מקבלים סחרחורת. אני את השלב של הסחרחורת לא עברתי, ישר התעלפתי
. תודה. מאחלת גם לך
בכל ו
ענקי. מתכוננים לפסח. מיום שלישי אתחיל לבשל את רב הדברים. אח, אני אוהבת את האוכל של פסח. אח שלי מגיע עם אשתו, ההורים שלה ונועה המתוקה, ההורים שלי ואנחנו. יום למחרת מגיעים שוב כולם ומצטרפים אליהם גם אחותי, בעלה ושלושת ילדיה המקסימים. אחותי משאירה את הילדים אצל ההורים שלי לכל הסוף שבוע. רב הזמן הם בטח יבלו אצלנו עם הילדים שלי.
שרית

shinon28

New member
הכל כתוב בתורה אפילו לחץ דם

שולחן ערוך הלכה שניה: "כשיעור משנתו ימתין מעט,ויקום בזריזות לעבודת הבורא יתברך ויתעלה.ולא יעמוד פתאום אחרי השינה כי הדבר מזיק לבריאות" לפני 500 שנה נכתב

frige

New member
../images/Emo51.gifשינון

אותך כבר ראיתי והודתי לך באופן אישי. חג שמח.

dafgol

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה מעצמך ../images/Emo2.gif

תרגישי טוב יקירה
שמרי על עצמך
ענקי

שירה763

New member
שריתושששששששששש../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

הלוו, מה קורה? את צריכה לנוח!!! שיהיה לכם חג שמח , והרבה בריאות. אוהבת

למעלה