איפה תהיה החמות במלחמה?

עציון

New member
איפה תהיה החמות במלחמה?

שאלה ליום ה ומעלה. איפה תהיה חמותכם בעת פרוץ המלחמה? חמותי הרי תהיה אצלי. אני מכניס אותה לשירותים ואומר לה שזה החדר האטום. אם תרגיש בריח אומר לה שנפל טיל כימי. מה איתכם?

הגנובה

New member
חמותי תהיה בביתה ואני בביתי...

רק אותה חסר לי על הראש במלחמה...

וחמותך הזאת הולכת להשאר בביתה

אלא אם יהיה בלאגן (ולדעתי הולך להיות באילת הפעם, להבדיל מפעם קודמת) ויהיה מספיק זמן להניע האוטו ולניסוע לחמותי
לאסוף אותה ולרוץ למקלט של אח בעלי.

אורא

New member
מה את צריכה את חמותך איתך במקלט ../images/Emo35.gif

את זה ממש לא הבנתי

אני לא צריכה אבל זה עדיף ../images/Emo8.gif

על טלפונים היסטריים של אבא שלו בסגנון "אמא שלך עומדת למות" ואז באמת נתחיל לרוץ. וחוץ מיזה., זה עדיף מלהיות עם כלתי

אורא

New member
אני אגיע לאילת ואוציא אותך ../images/Emo11.gif

מהמקלט ואעמיד אותךמול הטילי םשל סאדמי
נחסוך עלויות בפטריוט כך שאחרי שהמלחמה תיגמר לא יעלו את המיסים

ינעל אביו, התחלתי לחלום עליו מהפחד

לא מספיק שפרשו 3 סוללות כאן מבקשים לפרוש עוד 2 . (וזה מתחיל לומר "דרשני" חזק מאוד) משוגעת., לפרוש אותי מולם? העלויות תהיינה יותר גבוהות ממה שאת חושבת.

עציון

New member
מזל טוב לסיגל, מה הבאת לנו לאכול?

ככה בשקט בשקט חוזרים לפורום. שום סיפור. שום ממתק. איי, איי מה עושה לנו סאדאם...

וואלה יש מלא ולאט לאט אשפוך לכם

אוכל היה בשפע, אבל חוץ מכבד אווז ועגבניות שרי לא נגעתי בכלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סול33

New member
חמתי הנשמה הודיעה שלא יעזור

היא תהיה צמודה אלי. באמת עדיף למות.

ashlaya

New member
ותשמעו על חמותי

קודם כל הקדמה... אני ממש מקנאת בכם שיש לכם זמן לכתוב כאן הרבה אני בעבודה תובעת ב 6 שעות שאני נותנת שם ובקושי מספיקה לקרא קצת בפורומים ובערב....תלוי איך הגוזל ועכשיו....הוחלט במידה ותהיה מלחמה שחמותי (שגרה מתחת) תכין חדר אטום אבל...היום היא הודיעה לנו שנצטרך לקנות מים ושאר דברים לנו ולגוזל נו...? אני צוחקת ובוכה ביחד..... אגב...אין לנו אפשרות לחדר אטום אצלנו (סיפור ארוך להסביר למה)

amitmom

New member
היא תהיה בביתה אבל אם זה היה נתון

לשיקולי היא היתה בדיוק מול סדאמי ממי וללא מסכה.

Night Light

New member
היא בביתה ואני בביתי

אין שום סיבה להדביק אלינו מישהו. היחיד שהייתי מוכנה לקחת אלי זה אחי, כי הוא גר באשקובית באלקנה ואני דואגת שזה לא ממש אטום, אבל הוא ממש לא מוכן לבוא אלי.

למעלה