איפה תושב חוץ?

למה להגיב ככה?

כנראה שהר הקסמים לא ראתה את שמו מזמן, והאמת שגם אני וטבעי לשאול, אנחנו אנשים חברים וירטואלים יום מקסים מוזהבת

musichunter85

New member
טוב, אני מודה שהגבתי בפזיזות

(אני הרי ברשימה השחורה שלו) בכל אופן, אם הוא לא יכתוב שום דבר כל השבוע גם אני אתחיל לדאוג, ולו רק בגלל שאני רואה שיש פה גם אנשים שכנראה עוד לא רבו איתו (בדיחה, איי! לא לזרוק עלי ספרים, בחייכן!). ואגב, מה אתן מגדירות מזמן? הוא הרי היה בעמוד הראשי ביום חמישי, ופרסם רשומה חדשה (ומזעזעת, אם יורשה לי לציין) ביום שישי.

ערב טוב :)-

מענין איך מצליחים להכנס לרשימה השחורה וחושבת שאין רשימה כזו בכלל חחחחחחחחחח צריכים פה בכיף בכבוד בפרגון, חברות וירטואלית נעימה ולשמחתי הרבה מהוירטואלים נהיו קשרי חברות אמיתיים משום מה לא קיבלתי עידוכנים מהבלוג שלו אכנס לקרוא על מה את מדברת המשך ערב מקסים מוזהבת נ.ב. ממליצה לבוא אליי לבלוג בכיף

musichunter85

New member
ערב טוב בחזרה

א. אני לא יודע למה אני עדיין צריך לומר את זה אחרי 4 שנים בבלוגיה ו-5 שנים בתפוז: אני בן. ב. אכן, מיהרתי להסיק מסקנות. יקירינו הבהיר לי שאינני נמצא אצלו בשום רשימה שחורה. ג. אני ממליץ לך לא לסמוך על עדכונים עד חנוכת הבלוגיה החדשה בקיץ. עדיף להשתמש ב"תפוז אישי" (כפתורי "הוסף ל..." בתחתית הבלוג) או בקורא RSS. ד. כבר הפניתי את הנידון (למוות?) לדיון הפורה שלנו כאן. נראה לי שהוא עדיין לא סיים לנגב את דמעות ההתרגשות מכמות ההודעות שנסבות כאן סביבו (-; לילה טוב, יאיר (הקוּטר החדשוטקי, בפראפראזה לא-משעשעת)

musichunter85

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif../images/Emo219.gif../images/Emo35.gif

וואו, את ההלצה הזו לקח לא פחות זמן לכתוב ממה שייקח להבין... והמבין---

wranger

New member
לא הבנתי. תסבירי בבקשה.

טוב, זה כבר קצת פחות מצחיק אותי.

musichunter85

New member
מצויין, כי בעברית פשוטה...

הבדיחה הגרועה והמסובכת שלי אמורה להביע "מאוד, ואיפה המטען שאיבדתם לי שם בנתב"ג?!" (אני עוד כועס על מחלקת אבידות שלכם שם בגלל שלא מצאו לי מפתח שמישהוא, אהמ, משותפיי לדירה איבד שם לפני חודש).

wranger

New member
../images/Emo6.gif

אתה כועס על מי שלא מצא? תכעס על מי שאיבד.
(ותכתוב על זה פוסט, כדי שהשרשור הזה לא יאבד קשר עם נושא הפורום...)

תגיד יא חתיכת ינשוף אהוב שלי...

מתי אתה מגיע (אלי) ??? נראה לך שאחכה עוד הרבה זמן לראות אותך ????????? אתה לא רוצה לראות את יורש העצר ? וחוץ מזה מה, לא התגעגעת אלי ??? וואי, אני רוצה שתשלח לי קישור לפוסט ההוא שכתבת על ארוחת המלכים שאכלנו בפאקינג יוטבתה בעיר. אני רוצה לכתוב על זה (איטס אבאוט טיים) ואני רוצה לתת קישור אליך. לאן נלך הפעם לריב עם המלצרים ? קפה ג'ו עבר חלק, באסה... תחשוב על מקום כפרה.

למעלה