איפה תותח? משעמם פה
ת תותח מטח New member 10/12/13 #2 בוקר אור איייייייייייי קמתי כמו נמר בפנסיה צריך להתחיל את היום וקר היום רצח אין מצב לים בריכה ולא בא לי בכלל להסתכל על השוק
בוקר אור איייייייייייי קמתי כמו נמר בפנסיה צריך להתחיל את היום וקר היום רצח אין מצב לים בריכה ולא בא לי בכלל להסתכל על השוק
ת תותח מטח New member 10/12/13 #4 אכן ער לחלוטין אבל לא במיטבי כבר יומיים מנצל קרני שמש אחרונות נרה לי תיכנס סערה
ש שלומי325 New member 10/12/13 #5 יופי, בוקר טוב תנוח שחלילה לא תשרוף היום כסף. היה משעמם כאן עד עכשיו יש פה אנשים רדומים
ת תותח מטח New member 10/12/13 #6 אתה כנראה לא מבין אני סוחר בדמו אי אפשר לשרוף כסף חותץ מזה אני אמור לטוס לשיקגו ואני רק חודש על הקור שם וחייב לברוצ מהמטלה הזאת
אתה כנראה לא מבין אני סוחר בדמו אי אפשר לשרוף כסף חותץ מזה אני אמור לטוס לשיקגו ואני רק חודש על הקור שם וחייב לברוצ מהמטלה הזאת
ת תותח מטח New member 10/12/13 #8 כן אני עדיין לא סוטח במערכת שלי מספיק ולא בא לי להתחיל עם כסף אמיתי
ת תותח מטח New member 10/12/13 #10 שטויות מה זה מליון דולר בשנה א הייתי עושה 500 פיפ ליום ועוד קצת במניות וקצת בחוזים הגל שטויות העיקר תהיה מאושר ובריא אני ממש לא יודע מה לעשות ארצות ברית אנגליה או סידני
שטויות מה זה מליון דולר בשנה א הייתי עושה 500 פיפ ליום ועוד קצת במניות וקצת בחוזים הגל שטויות העיקר תהיה מאושר ובריא אני ממש לא יודע מה לעשות ארצות ברית אנגליה או סידני