איפה cherry?

גילה29

New member
איפה cherry?

הדבר השני שעשיתי אחרי שכתבתי מה שיש לי להגיד זה לחפש מה קורה עם cherry - ראיתי שהיא ירדה 3 קילו - איזה יופי - אבל גם שהיא לא נכנסה מה 5/7/02 לפורום - לא השאירה הודעה. מנסיון, יכול להיות מצב שהיא לא כותבת כי המצב לא טוב והיא לא רוצה לאכזב אבל היא קוראת מה אנחנו כותבות ואולי היא צריכה תמיכה ע כ ש י ו. אז אם אני צודקת וזה לא מצב שפשוט לא הסתכלתי טוב והיא כן כתבה בימים האחרונים, מה דעתכם שכמה שיותר אנשים יכתבו לה? ויעודדו אותה לכתוב בפורום כי אולי היא כרגע רק קוראת. אז cherry מתוקה גם אם טוב וגם אם רע אנא כיתבי לנו התרגלנו אלייך כל כך מהר ואני באופן אישי מבטיחה לאהוב אותך ולקשקש איתך גם אם הכל על הפנים בדיאטה ואפילו אם לא בא לך לדבר על זה, אפשר לדבר בנתיים על נושאים אחרים. אוהבת גילה

charry

גם אני דאגתי ל charry אבל פחדתי לנדנד.... charry , יש פה אנשים שמתגעגעים אליך גם אם אכלת עוגות שלמות עם קצפת! יהודית

charry

New member
../images/Emo140.gifאוי! אתן ממש מקסימות!

לא הייתי כאן הרבה זמ בגלל עבודות למיניהן... שבמהלכן קצת השתוללתי... ועליתי 250 גרם- שיירדו עם הקלטת שלי בקרוב (שאותה לא עשיתי כבר יומיים!!) אבל הלכתי אתמול לבריכה.... אתמול אכלתי: בוקר: מלפפון + יוגורט 0 % צהריים: סלט ירקות (בבריכה) ערב: מאפין (אחד) בטעם שוקולד בין לבין: קרטיב משמש ו-2 תפוחי עץ. קקה של יום- אבל אין מה לעשות... מה שהיה- היה, והיום יום חדש עם הזדמנות חדשה לתפריט מאוזן יותר... ומנימה אופטימית זו נעבור למשהו קצת פחות אופטימי... משעמם לי ואני לא יכולה לצאת מהבית! אני מפחדת שאני והמקרר נתידד שוב! הצילו!

La Perla

New member
למה לא יכולה לצאת מהבית? ../images/Emo10.gif

אולי תכיני לך מראש איזה סלט גדול, שברגע שתרצי ללכת למקרר יהיה הדבר הראשון שיקפוץ לך לעיניים?

charry

New member
לא יודעת... תמיד יש לי סלטים...

אבל משום מה השאר (מילקי וכל אלה...) נראים לי הרבה יותר מגרים...

La Perla

New member
יש לך אחים או אחיות?

כי אם לא, אז למה בכלל לקנות את הדברים האלה? אולי תבקשי מההורים שלך שלא יקנו דברים כאלה בכלל. חוץ מזה, נראה לי לא נורא אם תאכלי מילקי אחד, אבל ממש לאט, וממש תהני ממנו, שהוא יגרום לך סיפוק ולא רצון לעוד. אני מקווה שאני מיעצת נכון, אולי לא... אני עוד לא ספץ כמו כל השאר פה.

La Perla

New member
מזל טוב! ../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif

אבל זה לא ממש עוזר להעלמת המכשולים... אולי תעלימי את האח הקטן לכמה זמן...

גילה29

New member
cherry איזה כייף שאת שוב כאן

שרי יקירתי איזה יופי לשמוע ממך. אני חושבת שללכת לבריכה זה לא פחות חשוב מלעשות ספורט עם גלעד. אם תקראי את מה שכתבתי עוד היום תדעי שחזרתי מאילת עם תובנה: א. כשמשתזפים ( כמובן בתבונה ) השומן נראה יותר טוב ב. זה ממש עוזר לדימוי עצמי וזו מטרה חשובה לכשלעצמה המון אהבה גילה

La Perla

New member
אבל חשוב לזכור שלא לכולם זה בריא

ישד את הסוג שלי - לבן - אדום - מתקלף ואז זה ממש מש ממש לא מחמיא.

שרון ש

New member
שרי מתוקה

כיף לראות אותך כאן שוב. כמו שאמרו לך לפני, ללכת לברכה זה לא פחות חשוב, וגם לא נראה לי שאכלת כל כך הרבה.. ובקשר למילקי, א. יש מילקי דיאט שהוא לא רע בכלל. ב. יש מעדנים אחרים דיאטיים ונהדרים עם פחות קלוריות אפילו מהמילקי דיאט, אולי כדאי לך לנסות אותם? אולי תמצאי משהו שתאהבי? אני התמכרתי לתענוג דיאט בטעם שוקולד- בננה שיש בו משהו כמו 70 קלוריות לגביע והוא טעיםםםםםם ברוכה השבה , יקירה.

שרון, זה לא 70 קל´ לגביע, זה 50!

בדקתי. וחוץ מזה, דיאט יופלה בטעם אשכוליות אדומות , 0% שומן, פשוט נפלא!!!!!!!! כדאי לנסות. וגם הוא כ - 55-50 קלוריות. שווה כל כפית!!!

גילה29

New member
פרלה אולי את צודקת

בכל כלל יש יוצא מן הכלל למרות שאת בטוחה שבשיזוף הדרגתי זה בלתי אפשרי? אולי אם הולכים פעמיים בשבוע בין השעות 9:00-11:00 וזהו?

charry

New member
אני אנסה...

תודה על התמיכה בכל מקרה... אבל אני שונאת, פשוט שונאת יופלה, ניסיתי את כל הטעמים!!! זה פשוט לא טעים... ויש כזה דבר תענוג שוקולד-בננה? אני עד עכשיו אכלתי רק בטעם שוקולד- לא הכי טעים בעולם אבל סביל... תקראו לי מוזרה, אבל הכי טעים לי לבן/גיל או איך שלא תרצו לקרוא לזה... הכי פשוט-הכי טעים...

charry

New member
אני יודעת שזה ממש יפה, אבל...

יש לעור שלי נטייה להישרף בצורה קטלנית גם אם מורחים אותו כל חצי שעה בקרם 100 של סקין גארד... אבל לשם שינוי אתמול דווקא זה הסווה את עצמו לצבע שחום.... מוזר...

גילה29

New member
cherry

אם הוא הוסווה לחום, לדעתי עוד פעם פעמיים ( בריאים עם כל מקדמי ההגנה האפשריים ולא יותר משעתיים רצופות ) זה יראה ממש טבעי. חוץ מזה, נראה לי שאפילו הגוף שלך הרגיש שמגיעה לך זריקת עידוד. תמשיכי לבלות יקירתי זה יעשה לך רק טוב.

ס ו ז א ן

New member
אני ממש לא בעד השמש לפי דעתי

זה הרסני ממש לא מומלץ ועושה קמטים בשלב מאוחר יותר אני לבנה וטוב לי וכולם יכולים להגיד מה שהם רוצים על השיזוף גם לבן זה יפה.

גילה29

New member
היי סוזאן

אני מקנאה בך שאת מרגישה ככה. אני ממש מקנאה בבעלות העור השחום הטיבעי ( שמת לב שהכושיות השמנות מאוד, לא נראות אף פעם נורא ? לדעתי זה הצבע ) גם אני מאוד בהירה, אבל אני נורא שמחה שהקייץ הזה השתזפתי, ככה אני מרגישה קצת יותר טוב עם עצמי. אבל כמובן שאני לא רוצה לכפות את דעתי, הלוואי שהייתי מרגישה נח עם השילוב של שומן וצבע לבן, מה שבדרך כלל מאפיין את מצבי. בקיצור אני מקנאה בך על תחושותייך.

ס ו ז א ן

New member
גם אני חושבת ששזוף זה יפה אבל...

הנזקים שעושה השמש הם בלתי הפיכים ועוד 10-15 שנה פשוט העור שלך יראה מזעזע אם אני הולכת לים מה שלא קורה כי אני לא ממש אוהבת אז זה בשש שבע בערב שקיעה סבבה והשמש סבבה. בקטע הזה אני שומרת על עצמי ביותר

למעלה