איפה DD

itaiash

New member
איפה DD

מישהו יודע איפה David duffield? הם לא הזכירו אותו אפילו פעם אחת.

הם לא נתנו סיבה...

אבל אני משער שהוא פשוט קיבל עידוד לפרוש, או משהו קצת יותר בוטה. מדובר בבחור מבוגר (מעל 70, ברח לי הגיל המדוייק) שהתחיל לחזור על עצמו ועורר הרבה אנטגוניזם, בצדק או לא. היום ראיינו אותו השדרים של יורוספורט ונושא העדרותו לא עלה כלל. נראה היה כאילו הכל כרגיל, כך שנראה לי שהשערתי היא הנכונה. שיהיה בריא!

היום דווקא דיברו עם דאפילד בטלפון

שאלו את דעתו על המירוץ עד עכשיו, על כמות הנפילות ועוד כמה דברים...

לדעתי הלא מבוססת...

אלא על שיחה אחת עם מר דאפילד. אני מאמין שהוא רצה לצאת לפנסיה. לנו, דרך הטלוויזיה, זה נראה מקצוע רומנטי. להסתובב בעולם ולסקר מרוצים. לשתות יין משובח במסעדוות גורמה ולספר על זה בקטעים הפחות מעניינים של השידור. אני עשיתי את זה רק שלוש פעמים בחיי (נסיעה ומעקב אחרי מרוץ אופניים). זה פשוט מתיש. יתנו לי 5 שנים כאלו אקפוץ על המציאה (בגלל שאני שרוט ופסיכי שהוגדר ע"י ניירות שיוצרו משלושה יערות גשם וגן ירק אחד) אבל אני בטוח שבתקופה הזו אני אזדקן בהרבה יותר מחמש שנים. נסיעה אחת לת"א ואני צריך חודש התאוששות באוויר של הצפון.

aFish

New member
זה באמת מדהים

שלושה שבועות, יום יום (עם שני ימי מנוחה
) החבר'ה האלה (דאפילד, מייק סמית') צריכים ללהג ארבע שעות+ ללא הפסקה וגם לא לשעמם. תחשבו על זה רגע....זה כמעט קשה כמו לרכב את הטור עצמו
הקושי העיקרי הוא גם להעביר את הזמנים היותר מתים במירוץ ונראה לעניות דעתי כי יש לא מעט כאלו. איכשהו הם מצליחים לא רע, עם התמונות המדהימות של צרפת, עם הפרשנות של קלי שמבינים בערך 40-50% ממה שהוא אומר ובעיקר בעיקר בזכות כריסטי אנדרסון הגדולה
אבל באמת לא מפתיע הצורך בפנסיה מהירה אחרי מעט מאד שנים...

השידור של יורוספורט טוב מאוד

אין לי יכולת להשוות עם הצרפתים כי אני לא מבין את מה שהם מדברים. אבל, כשאני מעביר לפעמים ל-ESPN אני מרגיש שהגעתי לתוכנית בישול ומכתיבים שם איזה מתכון לעוגה. איזה אדישות, איזה יובש. נכון שמייק סמית מתבלבל לפעמים וגם לא שם לב לכל מיני פרטים. אבל בסה"כ יחד עם הסטטיסטיקות והשאלות של הצופים והקישקושים על הקתדרלות הם מעבירים את הזמן יפה מאוד.

aFish

New member
צודק לגבי ESPN

אבל הם די מדוייקים ולכמה דקות לזפזפ אליהם זה יכול להיות מרענן. בכל מקרה נשברתי די מהר וחזרתי למבטא המדליק של מייק סמית

itaiash

New member
אין על הבריטים

דרך אגב MS גם משדר באליפויות סנוקר, וגם שם הוא אחלה.

RavkatRafi

New member
הממ...

אני מזגזג בין הערוצים (בעיקר הצרפתי ופחות השניים באנגלית), ולמרות שבדרך כלל אני לא מחזיק מESPN (הפרשן הסקוטי שלהם בכדורגל מעצבן ברמות :)), בשידור הטור הם דווקא מדברים לעניין, נכון קצת יבשושיים אבל לא תמיד יש כח להתמודד עם הקשקשת הבלתי נגמרת ביורוספורט של מייק ושות' ביורוספורט. לחובת ESPN, אצלי לפחות, רואים בערוץ הזה פחות חד, פחות ברור מערוצים אחרים, כאילו שהם מצלמים דרך ערפל קל.

natyh

New member
למיטב הבנתי

יורוספורט הוא שותף איסטרטגי בטור ולכן מכינים להם כמות חומר מפה עד הודעה חדשה של טירות וכנסיות ללעוס לאוזני הצופים , יחד עם פירסומות גלויות יותר . היורו הוא ערוץ שיווק איסטרטגי עבור הטור ולכן התשלום לפרשנים הוא נאה והם יכולים להביא פרשנים טובים , שמצליחים לא להקיא מכמות הטירות בסגנון הבארוק שעליהם ללעוס . לגבי הערוץ הצרפתי השידור שם למיטב הבנתי טוב בהרבה , אך הוא שידור מקומי !!! בדיחות וקריקטורות מקומיות המתיחסות לגיבורים המקומיים פוקלר קאסאר ועוד . הרבה פחות לעיסת טירות בארוק ובודאי אינם לוקחים עצמם ברצינות התהומית של היורוספורט . אך כפי שאודי כתב הוא פשוט לא מבין מה אומרים שם ממש כמו רב העולם !!!! ה ESPN היו מעדיפים איזו תחרות פרי רייד טובה או אולי אולם מפוצץ בתחרות BMX אבל לאנס דחף להם את הטור המשעמם הזה ואין להם ברירה וככה זה נראה . נתי

natyh

New member
וכדאי להוסיף

כי לורן זאלבאר נמצא בטור עצמו ברכב או אופנוע ומסקר ממש מהשטח עבור הצרפתים ,פריביליגיה שאין ליורו ספורט . נתי

למעלה