איפה

flowr..

New member
איפה

אני יכולה למצוא את הליריקס של "Be Quiet And Drive"?

lazy

New member
כמעט בכל אתר של DEFTONES

כמו האתר הזה דרך אגב אני 99% בטוח שזה זיוף ולא שיר של רדיוהד NP:Barenaked Ladies - Too Little Too Late

Major Thom

New member
Deftones / Be Quiet And Drive

Be Quiet And Drive (Far Away) This town dont feel mine I´m fast to get away-FAR I dressed you in her clothes Now drive me far - away, away, away It feels good to know your mine Now drive me far - away, away, away FAR away I dont care where just FAR - away (x3) And I dont care FAR - away And I dont care where just FAR - away (x3)
Pixies / There Goes My Gun

In Limbo

New member
יו בפעם ה34985849584

זה לא שיר של רדיוהד זה שיר של דפטונס יש לי את הדיסק ואני אומרת לכם ב100% שזה לא שיר של רדיוהד...
הקול של צ´ינו מוראנו ות´ום יורק אפילו לא דומה ומי שהתחיל עם הדבר הזה אני ארביץ לו... כי זה פשוט מטומטם. רעות -אני צריכה להרגע...

flowr..

New member
טוב. סליחה.

מצאתי את זה בחיפוש של שירים של רדיוהד. זה לא כל-כך השאיר לי הרבה מקום לספק.

lazy

New member
רשימת שירים

נמצאת ב-ATEASE מה שלא שם 99% לא קיים NP:Sinead O´Connor - No Man´s Woman

cuttooth

New member
נכון, זה לא שיר של רדיוהד

אבל רדיוהד כן חידשו אותו! כשתורידי אותו, תביני. תום יורק יש רק אחד ולא קשה לזהות אותו (אלא אם כן זה אחיו - ואז זה קצת קשה...). ד"א, החידוש של רדיוהד הרבה יותר יפה מהמקור.

power play

New member
זה לא הם.

הם לא עשו חידוש ללהקות חדשות כאלו. תשווי עם שאר הלהקות שהם עשו להם קווארים. זה לא הם! אני מוכן להרביץ גם למישהו כדי להוכיח את זה.

cuttooth

New member
אז מי הם?

הם נשמעים בדיוק כמו רדיוהד! תנסה להקשיב לזה. ואיך לעזאזל מורידים את הפרסומת של סלקום?? היא בכל מקום!

naps

New member
התכוונת כמובן

ל- F11, ולא F1. אוי.... הקטנוניות, הקטנוניות..... :) אורי

cuttooth

New member
בבקשה אל תרביצו לי...

ותנסו להקשיב לשיר, גם אם הוא לא רדיוהד, הוא מדהים. ואני עכשיו שומעת את סטריט ספיריט...

חולוני

New member
מה הקשר של דפטונס לפורום הזה??

עוד מעט תתחילו לפרסם פה שירים של לינקין פארק וקורן...

flowr..

New member
קריאה של כל השרשור

לפני שכותבים הודעה אף-פעם לא יכולה להזיק. *שוב* - מצאתי את זה בחיפוש שירים של רדיוהד. זה לא ממש השאיר לי הרבה מקום לספק. לא נורא, אני בטוחה ששיעור קצר בשיפור קשיי-שליטה יוכל להועיל.

למעלה