איפה...?

O o O o O o O

New member
איפה...?

איפה אתם קונים את בגדים/נעליים ליציאות? ועל איזה סגנון אתם הולכים?

keren201

New member
אני אישית...

אני קונה בשנקין, חנות כמו B-52 וארצינו הקטנטונת(אבל זה ג'ינסים) גם בדיזנגוף.... ובגן העיר בת"א....חנויות פיצוץ....

Nשמה

New member
גמני קונה בשינקין

יש שם את כול הבגדים הכי הכי שווים... אבל המחירים שם בשמיים. יש שם גם נעליים, זה תלוי מה הסגנון שלך איזה בגדים את אוהבת. אלגנטי או זרוק או מה?

keren201

New member
לגבי הנעליים...

קניתי שם נעלי בובה,400 ש"ח... הלכתי לקניון,ושם הם 290..... חחח....נחמד..... ויש שם נעליים ב700,מזה נידלקתי עליהם....:)

Nשמה

New member
אישית אני לא אוהבת

את הנעלי בובה האלה... לא יודעת למה... לדעתי הנעליים הכי טובות הן אול סטאר. הן מתאימות לכול בגד. יש לי שאיפה- למלא את מגירת הנעליים שלי בכול הצבעים של אול סטאר... יש לי שיגעון לנעליים האלו... כרגע יש לי 3 צבעים- כחול שחור וירוק. אני חייבת לקנות בצבע כתום. אגב הן ממש זולות- 100 שקל. בנוסף גם נעליי דוקטור מרטינס ממש יפות היה לי זוג אחד והסתובבתי איתם שנתיים עד שהם כבר התבלו ונהיו מכוערות... ובקשר לנעליים ליציאה- הנעליים עם השפיצים במקום הראשון אצלי. אני מזה אוהבת את זה, אני מתה לקנות זוג בצבע חום מעור. זה פשוט יפה.

keren201

New member
קבלי המלצה:

הנעלי שפיץ,קניתי זוגות,אחד כפכף אחד מגף כזה.... אחד חום בהיר כזה מעורבב עם חום כהה ןהשני חום דבש,צבע פצצץ.... קיצר בנעלי מרקו, הזוג הראשון 350 ואת הזוג השני בחצי המחיר...ענק.... סוף... וקניתי בשנקין נעלי שפיץ,יפות רצח.... חחח...אמא שלי ראתה ת'מחיר קיבלה חום... אבל היא אמרה "טוב שהוצאת את הכסף על נעליים ולא על עוד ג'ינס".... חחחח....מצחיקה.... אגב הנעלי סטאר,נחמדות והכל לא בשבילי... אני פריקית של נעלי ספורט.... יש לי נעלי ספורט כמעט בכל צבע, חסר לי רק ירוק וצהוב.... וכלם של נייק... הנה מצאתי עוד אובססיה... לא ג'ינסים,גם נעליים.... חחחח....יופי טופי לי.....חחחחח

Nשמה

New member
אממ...

יש בשינקין באיזה חנות שכחתי איך קוראים לה... אם את רוצה אול סטאר שחורות הכי טוב זה להזמין דרך האינטרנט אני בטוחה שיש איפשהו... בכול מקרה את שלי מצאתי בכפר ויתקין יש שם שוק ענננק מכירה?

flowers girl

New member
אני אישית..

קונה בעיקר בדיזינגוף סנטר.. אני קונה ת-מ-י-ד בפוקס, בקסטרו, בNO-NAME ודברים כאלה.. רק מותגים.. אני אוהבתתתת כאלה דברים מאודד
בעיקר אני אוהבת את פוקס.. מזה שווה שם
מצאתי שם מליון דברים
לכו
העונה הזו ממש ממש שווה

מאיה1983

New member
ראית במקרה

את המכנס רשת של פוקס? כמו טרנינג מרשת... מה זה יפהההההה עולה 90 שקל... אני מתה לקנות ראיתי בלבן ובתכלת

אני קונה בגדים בהמון מקומות...

בעיקרון בפוקס ובקסטרו...מידי פעם בטי.אן.טי... מידי פעם בשנקין ובכפר ויתקין... ולפעמםי שאני יוצאת לקניות עם אמא שלי ואנחנו מסתובבות ברחובות או בראשון אז מידי פעם פה חולצה פה מיכנס... נעלי ספורט אני קונה בחנות בנס ציונה "דרבי ספורט" אם למישהו יוצא להגיע לנס ציונה הפצפונת שיעבור שם...אחלה נעליים... וכל מיני מגפיים או סנדלים עם פלטפורמות לקיץ אני קונה בכל מיני חנויות....אני מהטיפוסים שמגוונים...

flowers girl

New member
לא לא ראיתי.. אני אסתכל..

למרות שאני אישית לא יכולה לקנות מכנסיים בפוקס, הן גדולות עלי.. אני יכולה רק חולצות

אור P

New member
ב...

אני קונה בגדים בקסטרו מן, כאוס ולעיתים רחוקות בלי קופר. אני חולה על ג'ינסים, ולפחות 4 ימים בשבוע אני עם ג'ינסים וחולצות בסגנון שונה כל פעם...

מאיה1983

New member
מה לגביי לוצ'י???

אוהבות? אני נוראא נוראא אוהבת.... יש שם בגדים נורא נורא יפים

למעלה