איפוד דגם חדש עוד חודש חודשיים

איפוד דגם חדש עוד חודש חודשיים

אחרי שלוש שנים של בהן השם IPOD היה המקבילה הכמעט ברורה מאליה למוזיקה דיגיטלית, נראה כי APPLE החליטה לנגוס בשוק נוסף בעזרת הדור הרביעי של הנגן - שוק הצגת התמונות. הדגם החדש בדור הרביעי בסידרה זו אשר יותג בעוד כ 30-60 יום יכיל בתוכו דיסק קשיח 1.8 אניץ' מבית טושיבה בנפח 60GB, מסך 2 אינץ' צבעוני, יאפשר סינכרון והצגת תמונות ושידור אודיו/ווידאו להצגת תמונות על גבי מסך טלוויזיה והשמעת מוזיקה. מחירו של הנגן החדש יעמוד על כ 499 דולר בחו"ל. הנגן שעוביו יהיה כ 2 מ"מ יותר מהדגם בעל ה 4 ג'יגה וישקול מעט יותר. המסך יהיה זהה בגודלו לדור הקודם אך בעל איכות משופרת התאפשר הצגת תמונות.

weird dust

New member
זה נשמע מצויין

אבל אומר שאני לא יקנה את האי פוד כמו שתיכננתי אני יחכה עד שיצא הדור הבא ויתחיל בינתיים לחשוב איך מגרדים עוד 100 דולר
יש אימרה עדיף אי פוד אחד ביד מאשר דגם חדש על "העץ" (ואני מנייח שהכוונה למדף). מה שכן הוא גם מתוכנן להיות קטן בהרבה מחדשים שזה כבר שיפור רציני וגם תוספת מדהימה של 20 ג'יגה והבעיה שכבר עכשיו טושיבה הוציאו תשובה לאי פוד אז למה שהם ימכרו גם לאי פוד אחרי פיתוח עצמאי.

weird dust

New member
אני לא מאמין

זה לא קולט טלויזיה זה יהיה עם אפשרות להציג אולי וזה המקסימום יש כיום נגנים שמסוגלים להראות סרטים בפורמטים שונים וזה כניראה יהיה דומה. אני מקווה שהעיצוב ישאר דומה וגם נוחות ההפעלה.

האיפוד ממשיך במה שהוא תמיד היה

הרדיסק נייד עם פונקציונליות נוספת מוזיקה זה לא בעיה כי לא צריך מסך גדול בשביל לראות וכך עדיין הוא קומפקטי ונוח לשימוש לשים באיפוד מסך גדול לראות ווידאו יהפוך את האיפוד למה שהוא לא צריך להיות אז הרעיון של הדגם החדש שהוא עדיין הרדיסק נייד וקומפקטי פשוט עכשיו אפשר לקחת את הקבצי ווידאו ולנייד אותם להציג אותם על האיפוד לא ממש רעיון אבל להוציא יציאת ווידאו זה משהו אחר

sivanlast6

New member
אז תאומר שיהיה אפשר להציג סרטי

וידיאו על מסך האיפוד ? אוקע נחכה וניראה:) ניראה לי אני עכשיו יחכה קצת עם הקנייה של האייפוד בשביל הדגם הזה..

weird dust

New member
בדיוק היום ראיתי אפשרות לחיבור

בין האי פוד לטלביזיה ושאלתי את עצמי מי צריך את זה בכלל. מסתבר שמישהו כר התחיל במכירה המוקדמת

sivanlast6

New member
האא זה לא יהיה על הצג של האיפוד?

כיאלו אני לא יוכל להכניס לשם סרטים שהורדתי למחשב ולראות אותם שם?

weird dust

New member
הגיוני שיעשו את זה

אבל השאלה עם ה יהיה שווה משהו את תיראי סרט על 2 אינטש? זה קצת דבילי תימדדי עם סרגל ותביני כמה זה קטן, וזה קטן מאוד. נגיד כחי סרט ואז תדמייני אותו קטן פי 10 ותביני שלא תיראי שם כלום.

Antigo

New member
נכון....

האמת אני תמיד חשבתי שכל הנגנים שמסוגלים גם להראות ווידיו ותמונות הם בין הדברים הפחות שימושים שיש. כאילו, מי צריך סרטים לראות במסך 2 אינט'? וגם מתי משתמשים בזה? כשהולכים ברחוב - ממש לא. הדבר היחידי שיכול להיות טוב זה להעביר דברים ולראות בטלוויזיה (במקום קבל שמחבר), אבל זה אם האיכות והסאונד טובים מספיק. נ.ב: עוד 8 ימים מגיע לי האי-פוד! איזה כיף לי

ashmash

New member
קצת מזכיר את הנגן של קריאיטיב.

שמחירו בהונג קונג כאלפיים ש"ח.

hulavoo

New member
I SERIOUSLY DOUBT

That the iPod processor is capable of decompressing video at a rate which will allow watching video on a TV screen at a decent resolution

Tnid

New member
ומה עם אורך חיי הסוללה...

מוזר שאף אחד לא חשב על הקיצוץ שיגרם לחיי הסוללה בגלל השימוש במסך צבעוני... למרות שאני מאוד רוצה iPod עם מסך צבעוני, אני לא הייתי רוצה שזה יהיה על חשבון שעות של ניגון מוסיקה.... מעניין אם תהייה אפשרות לנטרל ולהפעיל את המסך הצבעוני ואת אפשרות התמונה של הדיסק, כמו עם התאורה האחורית... אני לא הייתי רוצה שבזמן שאני לא מסתכל על הiPod שהוא סתם יבבז משאבים יקרים...

weird dust

New member
אני לא בטוח שזה יקח חיי סוללה

אני מנייח שהם יחזקו את הבטריה בין השאר כמו שהם עשו עיסקה עם טושיבה (במקרה ואני לא טועה) לארד דיסק קטן יותר. לפי דעתי בסופו של דבר לא תהיה ירידה של זמן הסוללה.

למעלה