איפוד+לינוקס...

jako1234

New member
איפוד+לינוקס...

אוקי לא הבנתי מה הולך פה www.ipodlinux.org אפשר הסבר קצר..

stardust19

New member
אפשר להחליף באייפוד דור 1,2,3 את

מערכת ההפעלה של אפל בלינוקס, יעני קוד פתוח ולכן אתה יכול להריץ אפליקציות בקוד פתוח על אייפוד וזה בגדול, אני לא מבין גדול באייפוד כי אין לי אותו והשתמשי איתו רק פעם אחת וזה גם כן היה במיני

יאיר B

New member
כמה תוספות:

1.
ההתקנה של המערכת על האיפוד תפגע באחריות שחברת ידע נותנת למכשיר! - לתשומת
. 2. לקוד פתוח יש עוד משמעות מלבד זה שניתן לעשות איתו הרבה דברים: קוד פתוח אומר ללמוד לבד הרבה דברים שכתובים באנגלית. אם אתה לא אוהב לקרא אנגלית (או לא חזק בשפה) ולא מסודל ללמוד לבד מתוך הקריאה של המדריכים - המערכת הזאת לא בשבילך. מהיכרותי עם לינוקס ל-PC - זה המצב. אני גם לא יודע כמה גדולה הקהילה של הלינוקס לאיפוד ועד כמה היא תוכל לעזור לך. למידע נוסף אני מציע לך לשאול בפורום איפוד (יש קישור בתחילת הדף, בצבע ירוק) וכן לאתר Whatsup.org.il - אתר שעוסק בלינוקס (אולי יש שם פורום מתאים). יש גם סיכוי שבפורום לינוקס בתפוז יוכלו לעזור לך. בהצלחה!

weird dust

New member
דווקא לא ההיתי ממליץ ללכת לשם

כי גם אני מבין בזה וזהו בכל זאת פורום נגני MP3. אז ככה, אפשר לעשות גם וגם, גם לינוקס וגם אפל. האייפוד לינוקס עוזר בהרבה דברים, יש לו אפשרויות מתקדמות כמו: פלייבק ולא נגינה מתוך הבסיס נתונים, יש לו משחקים חדשים, אפשרות לעיברית, תמיכה במשחקי גיים בוי ועוד ועוד. כיום יש בטא לדור רביעי, פוטו או מיני דור ראשון ושני. אם יש לך שאלות ספציפיות אני אשמח לענות

jako1234

New member
אין לי אי פוד

אבל זה סתם עניין אותי מה הקשר בינהם זה כמו שמיקורוספט על הנגן שלי אבל זה נחמד הרעיון של קוד פתטח בכל מקום גם במחשב וגם בנגן ואולי בעוד שאני לא מכיר...

weird dust

New member
מה שכן, יש לך נגני PMC

נגני וידאו של אייריבר או קריאייטיב אשר מכילים את מיקרוסופט על הנגן שלך. אבל לספר משהו? הם נגנים גרועים - לא ההיתי נוגע בהם עם מקל! הלינוקס דווקא הוא משפר מאוד את הנגן
הוא נותן הרבה אפשרויות למשל עברית שאין לתוכנה של אפל.

matke

New member
וגם הקלטה מעולה!

ומשחקים ובלה בלה בלה... בקיצור שווה מאוד

matke

New member
אני לא מאמין שלמי שיש דור 1,2,3

עדיין יש אחריות.

stardust19

New member
המשחקים באייפוד מזכירים לי את הימים

הטובים של גמבוי שחור/לבן ושל טטריס מהימים הראשונים- אחח... כמה טוב לחזור לנוסטלגיה לאלה שיש אייפוד

weird dust

New member
אז הם יכולים לשחק גיים בוי קולור

טוב זאת לפחות אמורה להיות בדיחה
זה עדיין יכול להזכיר משהו.

למעלה