מערכת ההפעלה של אפל בלינוקס, יעני קוד פתוח ולכן אתה יכול להריץ אפליקציות בקוד פתוח על אייפוד וזה בגדול, אני לא מבין גדול באייפוד כי אין לי אותו והשתמשי איתו רק פעם אחת וזה גם כן היה במיני
ההתקנה של המערכת על האיפוד תפגע באחריות שחברת ידע נותנת למכשיר! - לתשומת
. 2. לקוד פתוח יש עוד משמעות מלבד זה שניתן לעשות איתו הרבה דברים: קוד פתוח אומר ללמוד לבד הרבה דברים שכתובים באנגלית. אם אתה לא אוהב לקרא אנגלית (או לא חזק בשפה) ולא מסודל ללמוד לבד מתוך הקריאה של המדריכים - המערכת הזאת לא בשבילך. מהיכרותי עם לינוקס ל-PC - זה המצב. אני גם לא יודע כמה גדולה הקהילה של הלינוקס לאיפוד ועד כמה היא תוכל לעזור לך. למידע נוסף אני מציע לך לשאול בפורום איפוד (יש קישור בתחילת הדף, בצבע ירוק) וכן לאתר Whatsup.org.il - אתר שעוסק בלינוקס (אולי יש שם פורום מתאים). יש גם סיכוי שבפורום לינוקס בתפוז יוכלו לעזור לך. בהצלחה!
כי גם אני מבין בזה וזהו בכל זאת פורום נגני MP3. אז ככה, אפשר לעשות גם וגם, גם לינוקס וגם אפל. האייפוד לינוקס עוזר בהרבה דברים, יש לו אפשרויות מתקדמות כמו: פלייבק ולא נגינה מתוך הבסיס נתונים, יש לו משחקים חדשים, אפשרות לעיברית, תמיכה במשחקי גיים בוי ועוד ועוד. כיום יש בטא לדור רביעי, פוטו או מיני דור ראשון ושני. אם יש לך שאלות ספציפיות אני אשמח לענות
נגני וידאו של אייריבר או קריאייטיב אשר מכילים את מיקרוסופט על הנגן שלך. אבל לספר משהו? הם נגנים גרועים - לא ההיתי נוגע בהם עם מקל! הלינוקס דווקא הוא משפר מאוד את הנגן
הוא נותן הרבה אפשרויות למשל עברית שאין לתוכנה של אפל.